За Или Против Оптичен Тунинг на дизел

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
nikolow_kz
Автомобил:
Двигател:

За Или Против Оптичен Тунинг на дизел

Мнениеот nikolow_kz » Нед 22 окт 2006 10:29

Много хора казват че е тъпо кола с дизелов мотор да бъде тунингована и да изглежда като някое WRC.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 22 окт 2006 10:31

че каква е разликата дали ще тунинговаш един пасат дизел или пасат с 1,6 бензинов мотор. направиси колата както ти харесва и въобще да не ти пука. :lol:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 22 окт 2006 11:00

Това е много относително. Всеки може да си напррави колата както ще, само има една особенност - ако дизела не е "резачка" е глупаво да го правиш да изглежда като такъв, защото постоянно , като те отвее някои с смешна кола, той пък и другите видели събитието ще си викат: "А бе бахти и смотаняка ( кавала, хюмнето, педала... ) глеи го какъв нещастник е тоя , виж го какво кара а как го отнесе еи тази фиеста!!! мухахахааха" Така че си помисли пак ... а понеже това прави колата що годе различна и разпознаваема, да не стане да викат: " ааа еи този нещастник онзи ден го видях на ........ направиха го смешен с една корса! " Това е наи черния вариант де....... :lol: :lol: :lol:
п.с Колега не съм гледал автомобила ти , нито съм имал нещо лично за тебе - просто задаваш принципен въпрос и ти отговарян принципно...... :lol: да не стане някоя грешна интерпретация , че често ми се случва тук в този форум ..... :wink:

Потребителски аватар
SLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLO » Нед 22 окт 2006 11:34

Пич прави на теб какво ти харесва,за другите хич да не ти пука какво мислат!Виждам че колата ти е сравнително нова,демек дизел от по-ново поколение,сигурен съм че повечето бензинки неможат да ти стъпат на малкия пръст! :D

wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

Мнениеот wotson » Нед 22 окт 2006 11:47

моето мнение 4е нее нужно колата да ти е бега4ка за да изглежда красиво , пък на кого му пука 4е някои ме одвял на светофара.
дори и 200 коня да караш при условие 4е си тръгнал по рано за работа или другаде и не бурзаш ножеш да си караш колкото бавно искаш.пък и тези които бързат понякога стигат последни
(без лосши мисли)

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Нед 22 окт 2006 12:24

juve, ти май плащаш данък "общоствено мнение". Принципно си прав но нима оптичен тунинг и "привилегия" за бегачите. Погледни го от друг ъгъл. "Я глей на тоя колко яко му стоят тея прагове...." Направи си колата така,че да ти харесва и това е.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 22 окт 2006 12:59

wotson написа:моето мнение 4е нее нужно колата да ти е бега4ка за да изглежда красиво , пък на кого му пука 4е някои ме одвял на светофара.
дори и 200 коня да караш при условие 4е си тръгнал по рано за работа или другаде и не бурзаш ножеш да си караш колкото бавно искаш.пък и тези които бързат понякога стигат последни
(без лосши мисли)

Абсолютно съгласен! Сутрин, като ходя на работа обикновенно карам с 90-100 по магистралата. Е, вечер, като се връщам вече с 10 км/ч отгоре, де! :lol:
Направи я така, че да е красиво и да ти харесва! Гледай да не стане кичозна, а стилна колата и хич да не ти пука!

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 22 окт 2006 13:38

Ха сега де! аз не съм се изказал против, само знам, че когато карам малкия спринтер 2.8 CDI 160 коня много ми е смешно, когато някои си опел там или астра вземе да ми мига отзад ( карам си го с 100 110 ) и да ми се форсира как го чакам да ми мине отстрани и без да искам се облягам напълно на педала и го гледам в огледалото как събира пари за нов въздушен филтър защото стария ми е прибрал прахоляка :) Това е жертва на оптиката - микробус някакъв си грозен ама под капака...... та затова ми бяха и думите ако прилича на някоя наточена секира ама се влачи...е кофти .... Иначе виждам че му е новичко пасаторчето - какво лошо. И понеже съм карал пасат 2000 кубика 16 клапана пълен инжекцион бензин с ..нека да са още 10 коня отгоре ако не се лъжа знам за какво става дума в неговия случай има далавера да се инвестира - просто и нагоре споменах - принципно изтъкнах проблемите от духовен характер.... :lol:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Нед 22 окт 2006 16:27

Момчета, местя в Тунинг.

Върни се в “Оптичен тунинг”