И така денят в които я взех, вече пред вкъщи

като за равносметка в края на деня открих, че си имам голф с изпуснали задни амортесьори, без въздушен филтър

Побързах да взема нещата за сменя и липсващите
Тук вече сме със здрави амортесьори, кората под волана, изчистени от хилядите боклуци които бяха в колата

и две снимки до брат си

Беше време да се почнеме с нещо..празният багажник не ми харесаше много, пък и не го използвам почти..започнахме малко с музика

дойде и реда на ръждите които бяха тръгнали да се оправят

смених и таблото с което беше колата

бяхме прекалено високи, трябваше да се измисли нещо като за първо време, докато доиде реда на коиловете... Спортни пружини H&R свършиха перфектна работа, колата слезна доволно надолу с 5-6см

последна снимка преди свалянето

и така айде на подемника за смяната

а аз се чудех, защо ми бие волана

Предни:

Задни:

Интересното дойде когато сглобихме всичко по мястото си и свалихме крика до долу... не успяхме да извадиме лапите, трябваше да се наддигне от всички страни за да излезнат

Продължаваме с работата по купето

Като за благодарност 1 час след това се счупихме и върнах колата в сервиза отново...

скоростна кутия долу, само заради тази никаква ламаринка с диаметър има няма 10см..

малко снимки без половината неща под предния капак..

и така след 2 дена качихме обратно скоростите и бяхме отново на пътя

покарах колата известно време, замислих се дали да продължа да се занимава с нея и ето, че реших като съм я почнал вече, ще си довърша започнатото.
На пазар за части, в края на деня бях доста доволен от взетото, а именно халогени, черен капак на пасажерския еърбег, жабка под еърбега, кожен маншон с топка за скоростите доста мръсни, но пък запазени, както и кожена ръчна спирачка. Също така и намерих решетките които седат на бронята в дупките отстрани.

Имам още доста идей за колата. Целта ми беше да пусна тема чак като абсолютно всичко е готово по нея, но реших, че искам да събера и малко мнения. Скоро ще бъде и вкарана за боя, но първо трябва да си оправя новата придобивка, защото няма с какво друго да се предвижвам, а тук без кола не си е работа.. Надявам се проекта ми да бъде интересен за вас