табла(циферблати) за разпечатване ?
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
табла(циферблати) за разпечатване ?
Някой попадал ли е на сайтове на който има готови цеферблати за разпечатване ?
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Дайте некви километражи е колеги!
Привет на всички,от доста време съм регистриран обаче не съм си давал мнението по много от темите които не са никак безинтересни!
Искам да пиатма имали съпричастни към недъга да караш Голф 1.4 МИ 60 кончета? ако има молляви се даите некви километрайи за таз бегачка
[/u]

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: табла(циферблати) за разпечатване ?
Stoi написа:Някой попадал ли е на сайтове на който има готови цеферблати за разпечатване ?
На полския сайт има...
- Golf_Blade
?
Е...и и работата никой ли няма да ме отрази? За колегиалност някой чувал ли е ? 

- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ?
Ще те "отразят" ако си пуснеш темата където трябва.Golf_Bade написа:Е...и и работата никой ли няма да ме отрази? За колегиалност някой чувал ли е ?
- Golf_Blade
TI......??????
Колега случайно ако си се научил да четеш в училище,ще забележиш в кой раздел на форума си-"VW Tuning", и най вече в коя тема - " Циферблати за разпечатване" Така че после пак критикувай става ли? И ако си малко от малко интелигентен няма да ми даваш такива тъпи коментари на молбата ми към колегите! Заради ей такива кат тебе няма да просъществува Форума! 

- __smirnoff__
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PN 1990
търсих из тези сайтове, които сте дали, и никъде не намерих точно такъв, какъвто ми тряабва. А именно - да е до 200 км/ч и до 7000 оборота. Имаше в единия сайт, но с часовник. А и другото, което е, във втория сайт, който е на немски никъде не намерих циферблати за разпечатване, ама тва е може би защото тоя немски ми изглежда като китайски и нищо не разбирам. Та има ли някой идея откъде да си намеря като за моето табло? ето и снимка : http://img125.imageshack.us/img125/3306/dsc02360am4.jpg
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
__smirnoff__ написа:търсих из тези сайтове, които сте дали, и никъде не намерих точно такъв, какъвто ми тряабва. А именно - да е до 200 км/ч и до 7000 оборота. Имаше в единия сайт, но с часовник. А и другото, което е, във втория сайт, който е на немски никъде не намерих циферблати за разпечатване, ама тва е може би защото тоя немски ми изглежда като китайски и нищо не разбирам. Та има ли някой идея откъде да си намеря като за моето табло? ето и снимка : http://img125.imageshack.us/img125/3306/dsc02360am4.jpg
това е некво уникално табло

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
__smirnoff__ написа:търсих из тези сайтове, които сте дали, и никъде не намерих точно такъв, какъвто ми тряабва. А именно - да е до 200 км/ч и до 7000 оборота. Имаше в единия сайт, но с часовник. А и другото, което е, във втория сайт, който е на немски никъде не намерих циферблати за разпечатване, ама тва е може би защото тоя немски ми изглежда като китайски и нищо не разбирам. Та има ли някой идея откъде да си намеря като за моето табло? ето и снимка : http://img125.imageshack.us/img125/3306/dsc02360am4.jpg
не си търсил достатъчно,има аз също съм такъв с километраж 200/7000, дай някакъв мейл, да ти ги хвърля
като си поиграх малко се получи това,но трябва да се доизпипа
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1461586