Къде в София мога да направя добър външен тунинг
- dukanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къде в София мога да направя добър външен тунинг
Имам Пасат Б3 1993год. Къде в София мога да направя добър външен тунинг? Благодаря предварително!
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Запитване ?
dukanov написа:Имам Пасат Б3 1993год. Къде в София мога да направя добър външен тунинг? Благодаря предварително!
правиш ли разлика м/у добър и евтин....външен тунинг
gas написа:dukanov написа:Имам Пасат Б3 1993год. Къде в София мога да направя добър външен тунинг? Благодаря предварително!
правиш ли разлика м/у добър и евтин....външен тунинг
Нищо лично но някъде дае споменал евтин тунинг

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Намръщения вид според мен вече се изтърка и то яко.Май най-доброто за наще коли е лети джанти,смяна с оригинални затъмнени стопове и мигачи ако нямаш,лепенка на форума разбира се
,добре боядисани
брони и огледала в цвета на колата и едно постиране евентоално.Всичко друго започва да ходи към "перник пърформанс".За добрия оптичен тунинг се искат доста пари и най-важното на куп-а не е такова спойлерче,е такава броня,еди кво си неонче и т.н.

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
........
Последна промяна от gas на Нед 26 ное 2006 1:17, променено общо 1 път.
- dukanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега 1во аз не съм ти отговорил по въпроса за немската маска! Така че незнам от къде знаеш че ми е скъпо! Аз просто проучвам нещата тъй като от скоро имам кола и не съм се занимавал с такива неща!2ро наистина още не съм убеден какво точно искам да направя с колата си и за това и не съм ти отговорил! И 3то мисля че сме тук да си помагаме а не да се заяждаме по между си!
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dukanov написа:Колега 1во аз не съм ти отговорил по въпроса за немската маска! Така че незнам от къде знаеш че ми е скъпо! Аз просто проучвам нещата тъй като от скоро имам кола и не съм се занимавал с такива неща!2ро наистина още не съм убеден какво точно искам да направя с колата си и за това и не съм ти отговорил! И 3то мисля че сме тук да си помагаме а не да се заяждаме по между си!
погрешно си ме разбрал,далеч съм от мисълта да се заяждам

не и трябва много на колата за да стане хубава,стига да искаш мога да помогна с идеи както и с набавяне на необходимите детайли..това ми е работата