Искам да си направя оптичен тунинг на голфчето, но не мога да си представя нещата напълно и имам нужда от идеи. Поради тази причина организирам конкурс за тунинг проектче на моето голфче на програмата Photoshop, или друга подобна на нея.
Условия за участие: няма почти никакви условия освен едно - ще помоля да участват колеги, които владеят сравнително добре програмата, и могат да предложат нещо наистина качествено като идея и изпълнение.
КАКВО БИХ ИСКАЛ ДА ВИДЯ В ПРОЕКТИТЕ: Значи по надолу в темата ще постна някои снимчици на колата, а утре и още няколко защото в момента я нямам щракната от всички страни. Значи бих искал да видя следните неща:

Като цяло държа колата да си остане същият цвят, като евентуално може да се експериментира с промяна на цвета на тавана, на задният капак и на предният капак /например черно или карбон/

Държа колата да остане годна за всекидневна употреба, с приличен клиренс, защото и работата ми го налага това

Общо взето нямате почти никакви ограничения. Привърженик съм на изчистеният дизайн, но съм отворен и към нови предложения.
ЩЕ ПОМОЛЯ ГОТОВИТЕ ПРОЕКТИ ДА СЕ ПОСТВАТ В ТЕМАТА.

Т

аКО УЧАСТВАЩИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ДОПЪЛНИТЕЛНИ СНИМКИ, И ИМАТ ВЪПРОСИ КЪМ МЕН ДА ГИ ЗАДАВАТ, В ТЕМАТА ИЛИ НА лс ЩЕ ОТГОВАРЯМ.

ПОД ПРОЕКТ ДА СЕ РАЗБИРА, ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЦЯЛОСТНА ВИЗИЯ НА КОЛАТА, ОТПРЕД ОТСТРАНИ ОТЗАД, ПО ВЪЗМОЖНОСТ И ОТГОРЕ. АКО НЯКОЙ ОТ ПРОЕКТИТЕ МИ НАПРАВИ ВПТЕЧАТЛЕНИЕ, МОЖЕ ДА ПОМОЛЯ АВТОРА МУ ДА НАПРАВИ НЯКОИ КОРЕКЦИИ СПОРЕД МОИТЕ ВИЖДАНИЯ.
ЩЕ ПОМОЛЯ КОЛЕГИТЕ, ДА РАБОТЯТ САМОСТОЯТЕЛНО, ДА НЕ КОПИРАТ ИДЕИ ЕДИН ОТ ДРУГ И ДАНЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕДНИ И СЪЩИ ЧАСТИ. нЕКА ИМА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ИДЕИ.

Ето сега и ч
аст от снимките, другите утре преди обяд.
1.
2.
3.
4.
6.
Утре ще има и още снимчици.
Чао и успешни творчески часове колеги.
Добро утро колеги. Ето още няколко снимки от тази сутрин. По хубави няма защото през ноща е валял малко дъжд.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Ето ви и някои неща, които да използвате във вашите проекти.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Ето ви и малко стопове.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
ЩЕ ПОМОЛЯ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ, ФАРОВЕ, СТОПОВЕ И БРОНИ, КОИТО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ГОЛФ3, И СТЕ ГИ ВИЖДАЛИ ПО ТУНИНГ КАТАЛОЗИ, ИЛИ ПЪК НА СНИМКИ НА ТУНИНГОВАНИ ГОЛФОВЕ,