Всичко започна през 2008,когато след дълго събиране на средства,закупих първата си кола VW Golf 3 abs motor.Докато я оглеждах не забелязох някои неща,които имаше по нея.Имаше джанти 15,спортно окачване и предна рещетка на марката Zender.Ето и снимки от автокъщата,от където я купих.

Веднага ,след като взех колата,като всеки млад навлизащ в тази сфера човек,закупих щирок нож от GTI за предна броня,сложих някакво гърне,поосвежих джантите и тъй като имаше лек удар –се захванах с китосване и боядисване на ударените места.

Тъкмо взех да постягам колата лека- полека и един следобед ми однеха предимството.

За по –малко от месец и с много ограничен бюджет от страна на застрахователната агенция,излязох от бокса и отново започнах с разкрасяването ,но доста по-надъхан.Поради липса на парични средства-оставих предния капак на колата черен,а калника ,бронята,решетката-боядисох с някакъв спрей по поръчка.Закупих и фарове тип Golf 4.

Мина известно време и реших ,че трябва да пооправя малко визията/външния вид на колата.Закупих намращване за капака ,нови стопове(които в последствие ги махнах),фарове,бленди за бронята и странички мигачи за калниците.

сложих и музика в колата,чип на двигателя(от който нямаше много файда),но нямам снимки от тези етапи.Сабрах пари и закупих чисто нови джанти 16 4/100 7.5 дж ет 38.

Сложих тези големи джанти,но дисковете и барабаните не ме устроиха и затова ги замених отпред пренинах направо от 239 на 280 mm.От Passat G60 –взех главните съпорти,апарати,накладки,но апаратите бяха прецани и закупих от колега апарати,но този път от Golf 3 abf. Мисля,че модела беше “Lukas” .Отзад премахнах барабаните и сложих дискове отново взети от Passat. Спирачната помпа не съм я сменял .Golf –a има abs и ми казаха ,че има голяма помпа.Имам малко снимки от интервенцията:

Джантите бяха доста тежки и спаваха моторчето и след година ги заместиха новите т.нар ronal pirelle –джанти с гуми 185 55 15,от които наистина съм доволен.

От скоро се сдобий и с две предни седалки-някакъв тио дълбоко ‘рекаро’.

До преди няколко дни се сдобих и с така желания двигател- 1,8 16в кр благодарение на мой много добар приятел калоян(asd_pld)снимките са много зле до няколко дена ще кача качествени.

Спецялни благодарности на хората които ми помогнаха и помагат се още:Калоян(асд–плд),ivan(ishodov),боби и светльо.