Старо табло-85г. с онзи гаден кафяв цвят.
Искам да го направя черно ,вратите ми са с черна кожа, та с какво е най-добре да се пръсне?
Боядисване табло на Golf2 ?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Боядисване табло на Golf2 ?
пластификатор,щприц за заглаждане ако има неравности ,после минаваш на водна ,после пръскаш с хубава черна боя металик 100-150г ще ти свършат работа -(около 25-30лв е боя във флакон под налягане) пръскаш 2 слоя през 30 минути ,след последния път оставяш 1 час и пръскаш с лак ,и си готовgogul написа:Старо табло-85г. с онзи гаден кафяв цвят.
Искам да го направя черно ,вратите ми са с черна кожа, та с какво е най-добре да се пръсне?
ако искаш мат да е пак същото само че в боята се добавя матов агент-матовите спрейове не са много качествени и не стават специално за табло
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ми боята има възможност да стане неравномерна-също така се се образуват нещо като балони ако не е гладка повърхноста еми е на дупки ,да не говорим че самата пластмаса без предварителна подготовка не става за боядисване - и на последно място таблото е подложено лятото на голяма температура ,ако не е направено качествено си прави изводите какво може да станеgogul написа:не е ли по добре да си остане с неравностите-тия фабричните имам предвид?
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
дамм прав си ,аз мисля моето да го правя с цвета на колата -както беше форда на тояга00Cool написа:но в този слу4ай 4овека мове да си го направи както си поиска
всеки си има мнение

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
да преди боята ,щприца е за изравняване на дребни неравности каквито са повечето табла-те не са абсолютно гладки .За да се боядиса хубаво трябва да се подготви хубаво00Cool написа:само едно вапрос4е това преди боята дали 6те стане с 6приц кит