колеги искам да си слажа решетка без емблема ствавъпрос за голф 3 ако някои има нещо предвид да пише може и лс.
благодоря предварително
ршетка без емблема
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси,наистина си заслужава понеже аз на предната си троика го правех по българския начин с решетка донор но като ударих чертата накрая излезе каде 100лв.пак като си сметна всички разходи и след 3-4месеца започна да се пропуква много леко макар че беше с кит за пластмаса и тн. а за долното заварки цигании мани бегайgas написа:rusiq_24 написа:А някой знае ли каква е цената и дали върви комплект с долното или са само ребрата
на тези без емблема няма 'долно',едно цяло е с решетката..100тина лв,новичка,пласмасова(не стъклопласт)

един познат ми я направи за 5 лева като нова е просто няма по кво да я познае6 4е е правена 100 кинта ми се виждат много нзrusiq_24 написа:Мерси,наистина си заслужава понеже аз на предната си троика го правех по българския начин с решетка донор но като ударих чертата накрая излезе каде 100лв.пак като си сметна всички разходи и след 3-4месеца започна да се пропуква много леко макар че беше с кит за пластмаса и тн. а за долното заварки цигании мани бегайgas написа:rusiq_24 написа:А някой знае ли каква е цената и дали върви комплект с долното или са само ребрата
на тези без емблема няма 'долно',едно цяло е с решетката..100тина лв,новичка,пласмасова(не стъклопласт)
-
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:Мерси,наистина си заслужава понеже аз на предната си троика го правех по българския начин с решетка донор но като ударих чертата накрая излезе каде 100лв.пак като си сметна всички разходи и след 3-4месеца започна да се пропуква много леко макар че беше с кит за пластмаса и тн. а за долното заварки цигании мани бегайgas написа:rusiq_24 написа:А някой знае ли каква е цената и дали върви комплект с долното или са само ребрата
нз ама , цената на направена е 20 лв . и не не си личи изобщо че е правена дава се гаранция 3 седмици че няма да се напука или да се счупи и така нататак , прави се с спец. сплаф преди да се нанесе кита за пласмаса .... ако не е знаел някой как се прави .... нз според мене излишни 100 лв ... ама ако някой го бият още 80 през рацете да дава ...

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
3 седмициbarz_i_iarosten написа:rusiq_24 написа:Мерси,наистина си заслужава понеже аз на предната си троика го правех по българския начин с решетка донор но като ударих чертата накрая излезе каде 100лв.пак като си сметна всички разходи и след 3-4месеца започна да се пропуква много леко макар че беше с кит за пластмаса и тн. а за долното заварки цигании мани бегайgas написа:rusiq_24 написа:А някой знае ли каква е цената и дали върви комплект с долното или са само ребрата
нз ама , цената на направена е 20 лв . и не не си личи изобщо че е правена дава се гаранция 3 седмици че няма да се напука или да се счупи и така нататак , прави се с спец. сплаф преди да се нанесе кита за пласмаса .... ако не е знаел някой как се прави .... нз според мене излишни 100 лв ... ама ако някой го бият още 80 през рацете да дава ...

Последна промяна от rusiq_24 на Пон 13 ное 2006 22:33, променено общо 1 път.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
barz_i_iarosten написа:.нз ама , цената на направена е 20 лв . и не не си личи изобщо че е правена дава се гаранция 3 седмици че няма да се напука или да се счупи и така нататак , прави се с спец. сплаф преди да се нанесе кита за пласмаса .... ако не е знаел някой как се прави ...........D

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:barz_i_iarosten написа:.нз ама , цената на направена е 20 лв . и не не си личи изобщо че е правена дава се гаранция 3 седмици че няма да се напука или да се счупи и така нататак , прави се с спец. сплаф преди да се нанесе кита за пласмаса .... ако не е знаел някой как се прави ...........D
![]()
ти си ценен кадър........ми какво ще правиме след тия 3 седмици

-
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:3 седмициbarz_i_iarosten написа:rusiq_24 написа:Мерси,наистина си заслужава понеже аз на предната си троика го правех по българския начин с решетка донор но като ударих чертата накрая излезе каде 100лв.пак като си сметна всички разходи и след 3-4месеца започна да се пропуква много леко макар че беше с кит за пластмаса и тн. а за долното заварки цигании мани бегайgas написа:rusiq_24 написа:А някой знае ли каква е цената и дали върви комплект с долното или са само ребрата
нз ама , цената на направена е 20 лв . и не не си личи изобщо че е правена дава се гаранция 3 седмици че няма да се напука или да се счупи и така нататак , прави се с спец. сплаф преди да се нанесе кита за пласмаса .... ако не е знаел някой как се прави .... нз според мене излишни 100 лв ... ама ако някой го бият още 80 през рацете да дава ...Аз мисля да си карам колата по дълго
е да ти и телевизора си го ползваш като си го купиш цифра години ама ти дават само от тях гаранция нали . тук до 3 седмици ако има нещо ти поправят без да плащаш 1 стотинка , но до са на цял люлин са така решетките и се тук са правени няма оплакали се ама .... то тука в тоя форум на пукало се на някой - резултата от некадарната работа и значи че сичко др щом се направи така ще се пукне ....