Малка история за колата. Закупих я от Русе 2010г. Нямаше почти никакви екстри, само ел огледала, ел шибидах и ел регулиране на фаровете. В последствие и сложих ел стъкла, климатроник, смених задния мост с такъв от ГТИ 115кс, отпред сложих по големи дискове с шенкели пак от ГТИ-то, сложих и стабилизираща щанга понеже нямаше, МФА и други дребни работи. В момента нямам снимки, но в последствие ще слагам.
И така колеги почна се. След малък инцидент на пътя, реших да си постегнамалко голфетата и да я направя да се отличава малко или много от другите. Намерих си калник и фар благодарение на колегите malin.angelov и emiltd. Проръчах прагове и задни вежди за подмяна, че моите са доста изгнили, и до вторник трябва да са тук и се почва смяната. Колата ще се боядисва черна без металик или перла. Мисля да направя всички пластмаси като вежди, грапавите части на броните, пластмасовите прагове, ножа отпред и добавката на бронята отзад да са черен мат и където има надписи и емблеми да се хромират. За джантите още несъм решил какви да бъдат на цвят, те са оригиналните от ГТИ 115кс. Фаровете ще са двусекционна Хела, а стоповете имам бяла и черна Хела, ще реша в последствие кои да оставя. Приемам всякъкви предложения по проекта. Следват снимки по проекта...
Проект Black Devil
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Проект Black Devil
SlaB написа:чакаме ги
+1

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Колата я знам,надявам се да върнеш перфектният и вид
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Тихо и кротко си следя, ако нещо мога да помогна свиркай.....аз щях да ти се обаждам все немога да намеря време 
Успех!

Успех!
- djmimo89
- Автомобил: VW Golf 3 Cabriolet
- Двигател: ADZ
Колеги с това смотано време навън, нищо немога да бутна. Те и праговете и веждите още не са дошли, уж днес щяха да дойдат пък ги няма. Дано да се пооправи времето поне малко да спре да вали и се почва.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аз още не съм си изчистил таблото от прахта от китовте

- djmimo89
Почна се колеги. Вчера я закарах на майстор да смени праговете и веждите и имаше няколко малки дупки по пода и тях да закърпи и ми каза че до вторник, ще е готова. Ще помоля за съвет как да процедирам по пода. Мисля да намажа където има заварка с BODY 999 и след това някакъв грунд. Какъв да е той?
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Колега направи малко снимки да видим как върви тенекеджийската работа.Успех и скорошно излизане от бокса. 

- djmimo89
За жалост немога на направя снимки за тенекиджийската работа, защото съм я дал на един майстор. Очаквам до 2 3 дена да е готова и започвам с другото и тогава ще добавя снимки.
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Добро проектче се заформя
ще следя със интерес