въпрос за тунинг броня на голф 3.............
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за тунинг броня на голф 3.............
Харесах си броня от петица но няма мигачи някой има ли идея освен с варянта нови фарове с мигачите в тях.Видях на друг голф пак в тунингована броня едни доста по тънки от ригиналните но незнам от какво са и според вас дали ще може да се вградят в новата броня.Незнам как да качвам снимки иначе бих ви показал вариантите но приемам всякакви предложения.Благодаря ви предварително!
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за тунинг броня на голф 3.............
gotin_83 написа:Харесах си броня от петица но няма мигачи някой има ли идея освен с варянта нови фарове с мигачите в тях.Видях на друг голф пак в тунингована броня едни доста по тънки от ригиналните но незнам от какво са и според вас дали ще може да се вградят в новата броня.Незнам как да качвам снимки иначе бих ви показал вариантите но приемам всякакви предложения.Благодаря ви предварително!
мигачите на калниците ....
- black arrow
- Автомобил:
- Двигател:
gotin_83, какво да ти кажа, проблема ти е голям. аз имах същият проблем и накрая си взех фарове с мигачи. мислех някакви варианти но уви, не ми се режеше новата броня и монтирах едни мигачи в мрежичките отпред, но стана доста грозноооооо. ако искаш виж в гаража ми, втората снимка е с точно такива мигачи. сам си прицени дали си заслужава