Ремус
- шокалан
- Автомобил:
- Двигател:
Ремус
Много ми е чудно кое точно е това което променя звука.Самия накраиник или се поставя в гарнето вдига ли наистина конете и става ли да се монтира на дизелов автомобил?
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Това което променя звука е гарнето и накраиника които си е заварен в завода в твоя слу4аи на фирмата Remus а ако е комплект (цяла генерация) или траба и краино звука 6те е наи хубав,ако сложи6 само накраиник от пазара няма да стане както трябва
Конете ги дига,но според мен трябва да баде цяла генерация от изпускателния колектор до накраиника и да баде то4но за тази марка и модел кола...колко дига не знам (Аз сам с задно гарне на Remus)и не осе6там кои знае кфа разлика (освен звука)
Ни6то не ти пре4и да сложи6 на дизела,но маи 6те баде предимно за красота...(не сам сигурен да кажат по запознатите с дизел)
така си мисля аз

Конете ги дига,но според мен трябва да баде цяла генерация от изпускателния колектор до накраиника и да баде то4но за тази марка и модел кола...колко дига не знам (Аз сам с задно гарне на Remus)и не осе6там кои знае кфа разлика (освен звука)
Ни6то не ти пре4и да сложи6 на дизела,но маи 6те баде предимно за красота...(не сам сигурен да кажат по запознатите с дизел)
така си мисля аз

- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:

старото ми гърне оригинално от г2 гти , отзад беше с 2 заварени много странно накраиника "Ремус" изглеждат истински много добре направени
и имаше странен звук ?
та има ли такива оригинални ремус накраиници , или просто са свалени от някой истински ремус гърне ?
п.с само да кажа че не са некфи декоративни железца като на такситата ами бяха заварени в самото начало на гърнето ..
ако се сетя ще ги снимам утре че ми се избуши гърнето и аз ги отскубнах

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:18, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
..........
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 4:18, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- bartokomus
- Автомобил:
- Двигател:
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Red_Jetta написа:самата система Ремус е система от гърнета на които изходите са по-широки от входовете. точно това вдига мощността, може би е по-правилно да кажем, намалява загубите в изпускателната система. както горе писах те са с тесен вход и широк изход - не задържат налягане и от там следва по-дълга употреба. колкото до звука, не мисля, че това е била целта на конструкторите.
ако някой се интересува от български гърнета по ремус образец, да гледа в СЕРВИЗИ. ауспухови системи Лазаров.
Освен това изгорелите газове се завихрят в ауспуха и от там идва гърления звук