Интериорни части от други коли върху VW
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Интериорни части от други коли върху VW
Търсих из форума ,но никой не е питал а аз живо се интересувам ,на кои други автомобили стават различни компоненти от интериорите им в нашите VW.Един колега скоро ми каза Audi A3 8L .На кои голфове може да се вземат някои благини и да се сложат на други модели ? Похвалете се,покажете,накефете се 

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Интериорни части от други коли върху VW
от бмв Е60 че тъпия сеат с аербег нема жабка
(при полото е същото )

-
- Автомобил:
- Двигател:
хах тази тема ми допада ще я следя с интерес,аз имам интерес от каква кола може да се сложат корите на голф 2 4-5 врати както и барчето при ръчната и скоростния лост.
- cancro
- Автомобил: VW Golf IV 1.9 TDI
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
Аз също се записвам. 

- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
ще следя темата с интерес.Браво на автора. 

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
little_red_devil написа:хах тази тема ми допада ще я следя с интерес,аз имам интерес от каква кола може да се сложат корите на голф 2 4-5 врати както и барчето при ръчната и скоростния лост.
кори на вратите от нищо друго не става ама за ръчната скоростния лост и т.н. става от г3 респективно ако се заиграеш има вентота с високи барчета което ще е приказка

-
- Автомобил:
- Двигател:
Div Selqnin написа:little_red_devil написа:хах тази тема ми допада ще я следя с интерес,аз имам интерес от каква кола може да се сложат корите на голф 2 4-5 врати както и барчето при ръчната и скоростния лост.
кори на вратите от нищо друго не става ама за ръчната скоростния лост и т.н. става от г3 респективно ако се заиграеш има вентота с високи барчета което ще е приказка
да за барчетата е по лесно да се направят,ама за корите може и да има начин да стане от нещо друго,един познат на ауди 80 (яйцата) сложи някакви от друга кола като изряза вътрешноста на неговите врати и присади от другата кола частите и така ги припасна и стана изродски добре,ще трябва да го питам от каква кола и как става точно

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Направо му снимай корите и качи снимките тук, нали за това е темата. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
PeshoVW написа:Направо му снимай корите и качи снимките тук, нали за това е темата.
ок когато имам възможноста ще я нащракам цялата вътре че сега е в бокса да монтира и седалките,до тук е сменил таблото (километража) понеже и мотора е друг FSI или нещо такова беше,окачването цялото и корите сега му остана само салона и е готов

- DrugiaBliznak
Небезизвестната топка за скоростен лост от Голф 4 за Голф 3.
Моя начин беше следния :
1. Взимаме топка за скоростен лост за Голф 4 ,която изглежда по този начин :

Забележете пластмасата,която стърчи отдолу !
2.Издърпвате тази пластмаса с едни хубави клещи и я вадите цялата :

Тя вече не е необходима,така че поже да си позволите деформации.
3.Взимате една обикновена топка от Голф 3 и я разфасовате ,за да вземете нейната пластмаса(отбелязана в червено) ,която има резба !

4.След като сте взели пластмасата от лоста за Голф 4,ви е останала гумената част.От вътрешната част тя е доста дебела и трябва да я остържете малко с каквото имате под ръка за да се увеличи малко диаметъра на дупката ,в която ще влезне пластмасата от Голф 3. Аз лично използвах скалпел за остъргването,понеже имах това,но вие може да сте по - креативни и да измислите друг начин.(Edit: ползвах шкурка за пластмаса за да заобля пластмасата от всички страни за да не надува гумената част ! )Ако не остържете достатъчно от тази гумена вътрешна част,когато слагате пластмасата от Голф 3 ,гумата топка от Голф 4 ще се надуе и няма да е визуално приятно !
5.Топката е готова и има вече резба ,на която може да се завие за лоста ви.Вие решавате какъв кожен маншон да ползвате и как да я уплътните.Не мога да направя снимка на сложения вече лост защото съм изморен и утре ще се занимавам,но като го сложа ще направя снимка и ще я покажа.

Успех !
Моя начин беше следния :
1. Взимаме топка за скоростен лост за Голф 4 ,която изглежда по този начин :

Забележете пластмасата,която стърчи отдолу !
2.Издърпвате тази пластмаса с едни хубави клещи и я вадите цялата :

Тя вече не е необходима,така че поже да си позволите деформации.
3.Взимате една обикновена топка от Голф 3 и я разфасовате ,за да вземете нейната пластмаса(отбелязана в червено) ,която има резба !

4.След като сте взели пластмасата от лоста за Голф 4,ви е останала гумената част.От вътрешната част тя е доста дебела и трябва да я остържете малко с каквото имате под ръка за да се увеличи малко диаметъра на дупката ,в която ще влезне пластмасата от Голф 3. Аз лично използвах скалпел за остъргването,понеже имах това,но вие може да сте по - креативни и да измислите друг начин.(Edit: ползвах шкурка за пластмаса за да заобля пластмасата от всички страни за да не надува гумената част ! )Ако не остържете достатъчно от тази гумена вътрешна част,когато слагате пластмасата от Голф 3 ,гумата топка от Голф 4 ще се надуе и няма да е визуално приятно !
5.Топката е готова и има вече резба ,на която може да се завие за лоста ви.Вие решавате какъв кожен маншон да ползвате и как да я уплътните.Не мога да направя снимка на сложения вече лост защото съм изморен и утре ще се занимавам,но като го сложа ще направя снимка и ще я покажа.

Успех !

Последна промяна от DrugiaBliznak на Чет 04 окт 2012 20:03, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
stangero написа:от бмв Е60 че тъпия сеат с аербег нема жабка(при полото е същото )
И в пътнически автобуси има такива мрежи

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:stangero написа:от бмв Е60 че тъпия сеат с аербег нема жабка(при полото е същото )
И в пътнически автобуси има такива мрежи
знам ама в сервиза има едно Е60 тотал автобуси немаме

и тия на автобуса с са с мно големи дупки
- bagera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dacia sandero в голф2

- DrugiaBliznak