http://marveltuning.com/?parent=vw&main ... s=golf-iv#
Та реших да си вземам прагове.Спрял съм се на прагове от тези фирма .Но искам колеги ,който са пазарували от тази фирма да кажат заслужават ли си.Т.е като качество. Навремето си купих прагове за г2 от тунинг фирма в Пловдив.Тази ,която се намира в началото на града от ляво(Посока Хасково Пловдив до бензиностанция Шел)та те бяха пълен боклук целите на вълни и бабуни.
Прагове за г4.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прагове за г4.
Спойлера за 5тата врата ми е от тях. Не съм пазарувал директно от тях, взех го от моргата на Митко малкия от вашия град, но е с лого на марвел. Беше боядисан ала бала та не мога да кажа как е бил в магазинен вид.
Един приятел си взех друг модел спойлер за 5тата врата пак от тях. mofrei1 го огледа по-обстойно та него може да питаш за впечатления. Мисля, че му беше положително мнението.
Един приятел си взех друг модел спойлер за 5тата врата пак от тях. mofrei1 го огледа по-обстойно та него може да питаш за впечатления. Мисля, че му беше положително мнението.
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
само толкова ли няма ли др колеги с поглед над продуктите на тази фирма?
golf777 написа:Навремето си купих прагове за г2 от тунинг фирма в Пловдив.Тази ,която се намира в началото на града от ляво(Посока Хасково Пловдив до бензиностанция Шел)та те бяха пълен боклук целите на вълни и бабуни.
Голяма грешка си направил навремето, там само б...ци продават, на картинка ти показват оригиналното и после ти дават негова реплика, с правена от тях отливка.
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Марвел тунинг мисля ,че е в сливен преди 6-7 години Г3 я правиха там но залепиха оригиналната броня професионално с някаква материя не се сещам точно с какво беше но ги гледах тогава на живо и бяха много тънки и чупливи сега ако са напреднали въпроса е друг.
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Лично мнение но за мен праговете конкретно трябва да бъдат от ABS пластмаса за да им се радваш дълго време!
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
kiro rachnata написа:Лично мнение но за мен праговете конкретно трябва да бъдат от ABS пластмаса за да им се радваш дълго време!

- golf777
- Двигател:
- Контакти:
да ама тези били "Изделията са изработени от стъклопласт" и за това питам ,че напоследък все на боклуци части попадам.Е като изключим оригинални нови части, който са си цена.
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
точно от стъклопласт са
-
- Автомобил: VW
- Двигател: TAIGO
Колега,
Марвел праща по ЕКОНТ с опция виж преди да платиш. Ако не ти хареса го отказваш, плащаш само разходите по транспорта, които са м/у 5 и 10лв не помня точно.
От тях си поръчах спойлер 5-та врата за Голф 4, който отказах веднага. По-голяма измишльотина не бях виждал - спойлера нямаше дъно и ме убеждаваха по телефона, че така се произвеждали и оригиналните.
Поздрави!
Марвел праща по ЕКОНТ с опция виж преди да платиш. Ако не ти хареса го отказваш, плащаш само разходите по транспорта, които са м/у 5 и 10лв не помня точно.
От тях си поръчах спойлер 5-та врата за Голф 4, който отказах веднага. По-голяма измишльотина не бях виждал - спойлера нямаше дъно и ме убеждаваха по телефона, че така се произвеждали и оригиналните.
Поздрави!
Оригиналните не се произвеждат така, но и струват 450лв и са от АБС пластмаса.
Поръчвал съм спойлер за 5-та врата от тях. кух е, от стъкломат е, но спойлера не е мръднал за година и половина.
Моят не е кух, струва 250лв и си е точна реплика на оригинала. От полиеритан е направен и се изметна след 6 месеца.
Поръчвал съм спойлер за 5-та врата от тях. кух е, от стъкломат е, но спойлера не е мръднал за година и половина.
Моят не е кух, струва 250лв и си е точна реплика на оригинала. От полиеритан е направен и се изметна след 6 месеца.
- golf777
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 написа:Оригиналните не се произвеждат така, но и струват 450лв и са от АБС пластмаса.
а нещо от АБС пластмаса на добра цена?е повече от 200лв за нови не ми се дават.Все пак е криза.
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Преди време гледах в полски или унгарски сайт мисля не съм сигурен бяха по 200лв комплекта без транспорта!
-
- Автомобил: VW
- Двигател: TAIGO
morfei1 написа:Оригиналните не се произвеждат така, но и струват 450лв и са от АБС пластмаса.
Колега,
Не искам да споря с теб, тъй като знам, че си доста навътре в нещата но в случая грешиш.
Оригиналните са точно от полиуретан и са по 654лв. и двата модела (за R32 и GTI).
Като гледам как си поддържаш колата и колко пари даваш по нея, за да изглежда така както на теб ти харесва направо не мога да си представя, че на Марвел спойлера ти харесва.
На колегата нищо не му пречи да си поръча от тях прагове и ако му харесат да си ги плати и да е Щастлив, ако ли не просто отказва заявката.
Поздрави!