Пассат Б3 нещо по така
Пассат Б3 нещо по така
Някои в този форум прави ли тунинг за пассат B3?Досега не видях!Ако има някои да покаже снимки.Искам да си порачам прагове броня и решетка а незнам към кого да се обърна даите едни снимки кажете си цената и и да си поръчваме не вярвам само аз да тарся за Пассат
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zelen написа:Аиде бе колеги няма ли някои които е фен на пассатите
да си фен на пасатите не означава че знаеш как да го направиш.itni ти даде точния пример на който ако добавиш въпросната маска ще стане екстра.маската е 190лв-истинска а пружините са по-скоро 300лв.
с брони и прагчета хич няма да стане 'тунингован',не се заблуждавай

Няма какво да се притесняваш...разликата в комфорта е минимална, но пък поведението на автомобила е много по-стегнато.
Някои хора от този форум знаеш ли откога си карат със спортни окачвания, пък не съм чул някой да се оплаква...манията си е мания. Всеки си има вкус, но както каза gas не започвай с декорациите/бронички, прагчета и тем подобни/, защото само ще развалиш бездруго красивия автомобил. Ако пък това те влече разгледай по "тунинг" фирмите - SIGI, DEVIL, VILI DESIGN, JOJI TUNING и всички останали светила на "тунинга". За около 500 лв. /най-много/ веднага ще се сдобиеш с всичко, което ти е нужно, че дори и маска с отстъпка ще ти направят сигурно...успех!
Някои хора от този форум знаеш ли откога си карат със спортни окачвания, пък не съм чул някой да се оплаква...манията си е мания. Всеки си има вкус, но както каза gas не започвай с декорациите/бронички, прагчета и тем подобни/, защото само ще развалиш бездруго красивия автомобил. Ако пък това те влече разгледай по "тунинг" фирмите - SIGI, DEVIL, VILI DESIGN, JOJI TUNING и всички останали светила на "тунинга". За около 500 лв. /най-много/ веднага ще се сдобиеш с всичко, което ти е нужно, че дори и маска с отстъпка ще ти направят сигурно...успех!
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
itni написа:Колега, заложи на джати+гуми и окачване! Ефекта е много по-добър, а цената е почти същата. За справка едни къси пружини са около 200 лв. нови, а едни хубави 15-ки или 16-ки втора ръка са около 600-700 лв...Ето за справка и вдъхновение...
Абсоютно подкрепям мнението на колегата за едни джанти и едно окачване.Колата наистина ще се забелязва а и няма да има нужда да правиш брони и прагове.
Но ти наи добре си знаеш от мен успех

- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
http://lion-tuning.com 430 лв пълен комплект прагове