Махане на лайсните от врарите и замазването им, как и колко?
Махане на лайсните от врарите и замазването им, как и колко?
Иска ми се да махна пласмасовите лайсни от вратите и да ги замажа с нещо. Правено ли е преди и ако да колко е излизало като цена, пък и каде могат да направят? 

"Как" - много лесно-хващаш и дърпаш.
"Замазване" - или с една кофа кит, който след време ще се напука и ще падне, или се изрязват ламаринени лайсни, които се заваряват на празното място и след това е ред на златната ръка на бояджиите.
"Колко" - това вече е трудно. Зависи колко ще ти струва ламарината, нарязването й на гелотина, заварките, китове, бой и труд.
"Замазване" - или с една кофа кит, който след време ще се напука и ще падне, или се изрязват ламаринени лайсни, които се заваряват на празното място и след това е ред на златната ръка на бояджиите.
"Колко" - това вече е трудно. Зависи колко ще ти струва ламарината, нарязването й на гелотина, заварките, китове, бой и труд.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:вие не берете грижа как бояджията ще си свърши работата,не е необходимо да се боядисва цялата врата,трябва само да се уцели цвета.полира се цялата врата и боядисваната част се уеднаквява със старата.важното е да се уцели правилния човек който да го направи,той си знае как да стане.
братовчед ми с това се занимава, повярвай ми независи сичко от него, а от човека който ще направи боята, инъче преливането не е толкова голям проблем. след едно пастиране сичко е ок

- SiEtE818
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Махане на лайсните от врарите и замазването им, как и ко
Доста добре би изглеждалоHertz написа:Иска ми се да махна пласмасовите лайсни от вратите и да ги замажа с нещо. Правено ли е преди и ако да колко е излизало като цена, пък и каде могат да направят?