VW Vento Tuning help

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
hegemon
Автомобил: Golf MK3
Двигател:

VW Vento Tuning help

Мнениеот hegemon » Нед 21 юли 2013 22:10

Здравейте,от скоро станах фен на Vento и когато разгледах в този форум разбрах,че е възможен идеален tuning на тази кола.Та въпроса или по-точно молбата ми към вас колеги е да ми кажете от къде какво мога да си взема ...сайтове онлайн за покупки на разни тунинг части или директно магазини за такива части.Намерих 2 сайта за такива части,но все пак ще съм благодарен и вие да ми помогнете малко.Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Vento Tuning help

Мнениеот martineli » Пон 22 юли 2013 17:19

Понеже си писал в този раздел, предполагам, че става въпрос за оптичен тунинг. И щом си разгледал, тогава си забелязал, тук най вече се толерира или харесва т.нар. изчистен тунинг или визия, която не бяга много далеч от оригинала. Всеки си има вкус разбира се. Аз лично бих ти препоръчал да започнеш с окачване(ниско- регулируемо е най добре) и правилен избор на джанти-модел размер и т.н. ,за което могат да ти помогнат хилядите снимки из форума.И мога смело да ти обещая че резултата ще ти хареса. И понеже тези два компонента са сравнително скъпи (поне за мен :icon_lol незнам ти на какво си способен финансово) можеш да се поразровиш из раздел "продава" за нещо 2-ра ръка.

Дано съм ти бил полезен и успех. Ще чакаме снимки :th_up

Explode12
Автомобил: MK2
Двигател: RP

Мнениеот Explode12 » Вто 23 юли 2013 23:52

Главно в Ebay гледай там има части колкото искаш...и както колегата каза раздела Продава също може би ще ти е много полезен :beer

Потребителски аватар
hegemon
Автомобил: Golf MK3
Двигател:

Мнениеот hegemon » Сря 24 юли 2013 7:26

Благодаря ви много за помоща.Снимки ще има а колкото до финансово състояние ами сервитьор съм ,така че горе-долу имам шанс за нещо реално :biggrin

Потребителски аватар
stangero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stangero » Сря 24 юли 2013 16:19

Explode12 написа:Главно в Ebay гледай там има части колкото искаш...и както колегата каза раздела Продава също може би ще ти е много полезен :beer

нема смисал не се занимаваи с чужденци !!в горубляне ходи при сиджи тои че ти го направи извънземно има брони .сичко а ако няма нещо по натам има 2-3 магазина яко заредени с тунинг :th_up

Потребителски аватар
Kostiev
Автомобил: s shofior
Двигател:

Мнениеот Kostiev » Сря 24 юли 2013 17:59

Да, точно СиЖи Че му го напраи наистина извънземно - ще прилича на катастрофирал космически кораб!

Върни се в “Оптичен тунинг”