Промяна на петичката

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Промяна на петичката

Мнениеот elimn » Пет 01 окт 2010 4:08

Въведение :D
С големия си късмет и много търсене миналата година попаднах на този красавец: :applause:
пр.1.JPG

Беше УЖ всичко, което исках:
-2.0 дизел,
-мощен 140 к.с.
-2 врати /слабост/
-сив /от малка ми текат очите по сребърни коли :shock /
-тунинг /бронята от GTI/
-и не на последно място да го купя от собственик /за мой късмет втори след Германеца :mrgreen: /
И така близо 1 годинка му се радвах на всичко, което беше, но нещата малко се попромениха :( Знаех, че дълго няма да го оставя в този му вид, но изчаках да видя какво ще му се "обади" за 1 година. Единствено дроселовата клапа.
:arrow:

Последна промяна от elimn на Пет 01 окт 2010 6:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
elimn

Re: Промяна на петичката :)

Мнениеот elimn » Пет 01 окт 2010 5:14

За тази една година не съм му нанасяла никакви щети, освен наскоро леко охлузен праг и брони. Камъчета ми олющиха огледалата и аз бегом в "Армеец". На следващата седмица се о**** като хукнах за риба и пак бегом да завеждам щети.
Придвидливо като регистрирвах колата помолих в КАТ да ми запишат допълнителен цвят. Евала на служителите, макар да беше само преден капак и нищо друго черно.
пр.2.jpg

Сега е в сервиз и ще излезе от там освен с черен капак, с черни таван, огледала, врата на багажника, лаистните на вратите и дръжки.Спойлера на тавана с третия стоп- то е ясно. :D Снимки ще сложа по-натам във времето.
Имам и други идейки, които ще следват по реда си, но първата ми работа след като си прибера Голфи ще ми е да му сменя филтрите, да погледна всички масла и там каквото има по поддръжката. После идва ред на интериора. След лудо търсене на магазина на 3М си купих карбоново фолио, което ще използвам да освежа надраните дръжки отвътре и на още няколко места, където е добре да има, за да не станат цвъкнати :Mr Green Fun само те. Ще има снимки в стил преди и след, за да се види ефекта.
Не съм свършила с представянето на идеите, но сега ще се откъсна от красотата, че да се метна на мощността. Един чип хич няма да ми е зле, защото от доста време свикнах вече на тези 140 коня. В началото беше екстра,след като от Сеата се качих на това змейче, но сега ме сърби г*** :screwy Никой да не казва, че съм луда, защото ще се обидя и :beat_butt2 ! За тази идейка един приятел ме "светна", че не е удачно да я реализирам точно преди зимата, за да няма :banghead: и ще си я направя като подарък за рожденния ми ден :banana
Сега отново на красотите. Хвърлила съм око на ето тези стопчета/какви са хубавинки/
products_22853_544047283Volkswagen_Golf52.jpg
images.jpg

По ми харесват кристалните, но някак не ми се иска някой да ми се надене отзад и после да се оправдава, че не ме е видял, а аз много бързо паля. /Да вметна-един не успя веднъж да ми види аварийните :horror: /
Обаче с таз идейка няма да се размина със стопове само, а ще са нужни и очички 8) Харесват ми тези:
far1.jpg

Ама са много скъпи и май ще трябва да сложа нещо такова:
far.jpg

Има време и е възможно главата ми да реши, че вместо почивка някъде ще си подаря тях.
Сега по женски Ха,ха! Да спра със грима и цвета дрехи и да мина на обувки :screwy Жена съм и малко трябва да личи,нали. За неразбралите става въпрос за джанти :Mr Green Fun
Аз харесвам тези, които са в 2 цвята. Бях преди време си харесала Dotz Hanzo или Hanza беше незнам, ама много спорих с един колега от тук, че били грозни. А на мен си ми харесват много, само че немога да преценя как ще му се вържат на Голфи. Искам да бъдат с черен борд. Ако някой има идея може да я сподели. Само давам джокер, че не харесвам такива с тънки спици :no-no

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пет 01 окт 2010 5:22

Ето ги красавчетата:
dotzhanzo5mswfpx.jpg

Задължително ще са 17 а за какви още незнам. Толкова много има за гледане в нета, проблем обаче, че незнам как ще му стоят. Като направя снимки след боядисването, ще помоля някой колега в темата за виртуален тунинг да ми сложи и да решавам тогава.

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Пет 01 окт 2010 6:12

:bowdown Браво,колежке...колата е уникална :) Ех,ей такива жени да имаме... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пет 01 окт 2010 6:32

Неред с тези за някои хора ненужни неща, които искам ще се оборудвам и с навигацийка. Може 1 път в месеца да ми се налага да търся нещо, но пада голямо ровене в нета, карти, записки и накрая пак "обади се на приятел". А тя не е скъпа-200лв. Колега от форума помогна за нея, нооо не му знам ника :banghead: Като я взема ще му благодаря лично :beer
Има много още за доизкусуряване, но ще е в далечното бъдеще на 2011г. Да не се гризе някой от любопитство ще издам какво ми е в главата. Само Голфи да не се окучи до тогава ще има ламбо врати /мн. ме кефят ей!/ И за музиката му ще мисля, но тя май е за най-накрая, че не ме кефи да ми гърми главата /само понякога :Mr Green Fun :screwy :Mr Green Fun /

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Re: Промяна на петичката

Мнениеот JoroKN » Пет 01 окт 2010 8:47

Първо колежке количката ти е супер със здраве да си я караш.
Мойте съвети за колата са други джанти (тези дето искаш мисля че няма да се вържат на колата),ксенон и на халогените и естествено чипче :да:
Успех с проекта ще го следя с интерес :да:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 01 окт 2010 9:08

Аз мисля, че тези DOZT Hanzo ще се вържат на диодните стопове, новите фарове, Ламбо врати и като цяло тунинга който e замислила колежката. Имам само една огромна забележка към тези джанти - жълтите букви и цифрата на капачката, и ако аз си взема такива това ще е първото нещо, което ще оправя. Бих ги направил черни тея надписчета.

Последна промяна от radi_nrj на Пет 01 окт 2010 10:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 01 окт 2010 9:22

Колежке, айде и тук да ти кажа :lol:
тези джанти не седят добре на голф 5 mhihi
Отностно стоповете, хубави са, но ще седят супер ако са черни
:beer Успех

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пет 01 окт 2010 10:20

Успех с проектчето.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пет 01 окт 2010 10:25

Браво за ентусязма, и аз мисля че джантите не подхождат на голфа :beer

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 01 окт 2010 11:01

Аз съм за оригиналните си стопове и фарове. Джантите също не отиват чак толкова на Голф 5. Инвестирай предвидените пари в едни оригинални GTI джанти или някой хубав BBS ;)

Изображение

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Пет 01 окт 2010 11:30

Колежке, ако имаш интерес към такива джанти каквито Stefan е показал на снимката, пиши ЛС.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 01 окт 2010 15:34

Браво Ели... :bowdown

Моля те не пипай стоповете...или поне не слагай такива, каквито си показала.

Потребителски аватар
skyfucker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skyfucker » Пет 01 окт 2010 16:15

Черни стопове биха му отивали най много , а за джантите .. не го причинявай на колата . Виж за тея джанти от ГТИ съм с 2 ръце за :)

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Мнениеот mirkata 4020 » Пет 01 окт 2010 16:51

Luciano написа:Браво Ели... :bowdown

Моля те не пипай стоповете...или поне не слагай такива, каквито си показала.

Точно така,стоповете ще преиграят нещата,и като цяло се пази от претруфеност.
Като гледам подбираш и осмисляш нещата,но преди всяка идеика пусни за мнение и ще видиш накъде клонят нещата.Успех Ели :да:
Абе,да не би на всички Елита да им е в кръвта(пълната промяна на моя голф) :?:

Върни се в “Оптичен тунинг”