За тази една година не съм му нанасяла никакви щети, освен наскоро леко охлузен праг и брони. Камъчета ми олющиха огледалата и аз бегом в "Армеец". На следващата седмица се о**** като хукнах за риба и пак бегом да завеждам щети.
Придвидливо като регистрирвах колата помолих в КАТ да ми запишат допълнителен цвят. Евала на служителите, макар да беше само преден капак и нищо друго черно.
пр.2.jpg
Сега е в сервиз и ще излезе от там освен с черен капак, с черни таван, огледала, врата на багажника, лаистните на вратите и дръжки.Спойлера на тавана с третия стоп- то е ясно.

Снимки ще сложа по-натам във времето.
Имам и други идейки, които ще следват по реда си, но първата ми работа след като си прибера Голфи ще ми е да му сменя филтрите, да погледна всички масла и там каквото има по поддръжката. После идва ред на интериора. След лудо търсене на магазина на 3М си купих карбоново фолио, което ще използвам да освежа надраните дръжки отвътре и на още няколко места, където е добре да има, за да не станат цвъкнати

само те. Ще има снимки в стил преди и след, за да се види ефекта.
Не съм свършила с представянето на идеите, но сега ще се откъсна от красотата, че да се метна на мощността. Един чип хич няма да ми е зле, защото от доста време свикнах вече на тези 140 коня. В началото беше екстра,след като от Сеата се качих на това змейче, но сега ме сърби г***

Никой да не казва, че съм луда, защото ще се обидя и

! За тази идейка един приятел ме "светна", че не е удачно да я реализирам точно преди зимата, за да няма

и ще си я направя като подарък за рожденния ми ден
Сега отново на красотите. Хвърлила съм око на ето тези стопчета/какви са хубавинки/
products_22853_544047283Volkswagen_Golf52.jpg
images.jpg
По ми харесват кристалните, но някак не ми се иска някой да ми се надене отзад и после да се оправдава, че не ме е видял, а аз много бързо паля. /Да вметна-един не успя веднъж да ми види аварийните

/
Обаче с таз идейка няма да се размина със стопове само, а ще са нужни и очички

Харесват ми тези:
far1.jpg
Ама са много скъпи и май ще трябва да сложа нещо такова:far.jpg
Има време и е възможно главата ми да реши, че вместо почивка някъде ще си подаря тях.
Сега по женски Ха,ха! Да спра със грима и цвета дрехи и да мина на обувки

Жена съм и малко трябва да личи,нали. За неразбралите става въпрос за джанти
Аз харесвам тези, които са в 2 цвята. Бях преди време си харесала Dotz Hanzo или Hanza беше незнам, ама много спорих с един колега от тук, че били грозни. А на мен си ми харесват много, само че немога да преценя как ще му се вържат на Голфи. Искам да бъдат с черен борд. Ако някой има идея може да я сподели. Само давам джокер, че не харесвам такива с тънки спици