goderzi написа:Братлета,каде да дойда да ми тунинговате колата малко...? Пласмаски... вежди на фаровете,спойлерче...под броните нещо... праговеДа стане като "ПИ4 ОПРАВИ МИ КОЛАТА"
По външния свят има такива специализирани сервиз4ета и след няколко 4аса не можеш да си познаеш колата
gas написа:с толкова пари по-добре се откажи,нищо няма да стане.най-малкото с разни пласмаски.....тия пари ще ти стигнат само да се напиеш някаде
goderzi написа:Сериозен ми е въпроса,но мисля 4е някой който му разбира трябва да каже кое,колко... Тук ми предлагат да си поръ4ам вси4ките тези пластмаси и да си търся майстор,който да ми ги слага по колата.... и става мармалад... едни около 300/400 лева. Виждал сам доста добре направени коли и ако и моята стане така си плащам,защото и на мен ми лепне,но нямам време да се занимавам... Кажете каде е мястото и да отделя малко време и лев!
rexpitbul написа:gas написа:с толкова пари по-добре се откажи,нищо няма да стане.най-малкото с разни пласмаски.....тия пари ще ти стигнат само да се напиеш някаде
Има нещо такова!!! На мен само веждата над фаровете (малката) ми излезе 50лв , като аз си я боядисвах!!!
fens_ написа:goderzi написа:
Има нещо такова!!! На мен само веждата над фаровете (малката) ми излезе 50лв , като аз си я боядисвах!!!
ем братле прецакал си се при мене с боята е 33 лв и ти остава почти пълен шпрей боя ...
а без боята ти е 15лв ......
rexpitbul написа:fens_ написа:goderzi написа:
ем братле прецакал си се при мене с боята е 33 лв и ти остава почти пълен шпрей боя ...
а без боята ти е 15лв ......
Ех ако знаех иначе и аз я взех за 15лв ама боята , грунда, лака и то 50 лв. Ама как я боядисах![]()
![]()
![]()
и колко нерви хвърлих!!!
Е поне няма да има втора като нея![]()
![]()
![]()
rexpitbul написа:eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?
stoqn_gti написа:rexpitbul написа:eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?
Мислех да слагам пак металната малка.
Колко е при теб тази от аватара ми (с боядисване)?????
rexpitbul написа:stoqn_gti написа:rexpitbul написа:eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?
Даите накаква орентировачна цена на тази вежда![]()
stoqn_gti написа:rexpitbul написа:stoqn_gti написа:rexpitbul написа:eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?
Даите накаква орентировачна цена на тази вежда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми той си е написал колко е долната вежда 20лв ама с тебе като нечетеме!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 123 госта