искам малко тунинг

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
goderzi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

искам малко тунинг

Мнениеот goderzi » Пет 02 мар 2007 12:01

Братлета,каде да дойда да ми тунинговате колата малко...? Пласмаски... вежди на фаровете,спойлери на задния капак,под броните, прагове :roll: Да стане като "ПИ4 ОПРАВИ МИ КОЛАТА" :lol: По външния свят има такива специализирани сервиз4ета и след няколко 4аса не можеш да си познаеш колата :wink: Ако има такова сервиз4е дайте инфо!

Последна промяна от goderzi на Пет 02 мар 2007 16:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: искам малко тунинг

Мнениеот gas » Пет 02 мар 2007 12:35

goderzi написа:Братлета,каде да дойда да ми тунинговате колата малко...? Пласмаски... вежди на фаровете,спойлерче...под броните нещо... прагове :roll: Да стане като "ПИ4 ОПРАВИ МИ КОЛАТА" :lol: По външния свят има такива специализирани сервиз4ета и след няколко 4аса не можеш да си познаеш колата :wink:

ако си мислиш че някой ще вземе насериозно така зададен въпрос,много се лъжеш.обясни какво точно търсиш и горе-долу колко парички си отделил за тази работа.

Потребителски аватар
SaxО
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SaxО » Пет 02 мар 2007 13:35

Дам GAS е напълно прав!! По серииозен бъди! :wink:

Потребителски аватар
goderzi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

tuning

Мнениеот goderzi » Пет 02 мар 2007 14:55

Сериозен ми е въпроса,но мисля 4е някой който му разбира трябва да каже кое,колко... Тук ми предлагат да си поръ4ам вси4ките тези пластмаси и да си търся майстор,който да ми ги слага по колата.... и става мармалад... едни около 300/400 лева. Виждал сам доста добре направени коли и ако и моята стане така си плащам,защото и на мен ми лепне,но нямам време да се занимавам... Кажете каде е мястото и да отделя малко време и лев!

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: tuning

Мнениеот gas » Пет 02 мар 2007 17:32

с толкова пари по-добре се откажи,нищо няма да стане. :wink:.....ходи се повесели някаде :wink:

Последна промяна от gas на Пет 02 мар 2007 17:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 02 мар 2007 17:43

gas написа:с толкова пари по-добре се откажи,нищо няма да стане. :wink: най-малкото с разни пласмаски.....тия пари ще ти стигнат само да се напиеш някаде :wink:

Има нещо такова!!! На мен само веждата над фаровете (малката) ми излезе 50лв , като аз си я боядисвах!!!

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пет 02 мар 2007 18:14

goderzi написа:Сериозен ми е въпроса,но мисля 4е някой който му разбира трябва да каже кое,колко... Тук ми предлагат да си поръ4ам вси4ките тези пластмаси и да си търся майстор,който да ми ги слага по колата.... и става мармалад... едни около 300/400 лева. Виждал сам доста добре направени коли и ако и моята стане така си плащам,защото и на мен ми лепне,но нямам време да се занимавам... Кажете каде е мястото и да отделя малко време и лев!

значи аз ти предложих в една друга тема ....
аз предлагам и монтаж и т.н. днес ми оставяш колата след 3-4 дни минаваш не си познаваш колата , плащаш отиваш на боя ( ако предварително не си ми донесал боя да ти я направа ) и си бегаш доволен , точно като в "пич оправи ми колата " няма да ти излезе повече от 480 -500 лв с работата ( груби сметки може да излезне и по малко .... )

rexpitbul написа:
gas написа:с толкова пари по-добре се откажи,нищо няма да стане. :wink: най-малкото с разни пласмаски.....тия пари ще ти стигнат само да се напиеш някаде :wink:

Има нещо такова!!! На мен само веждата над фаровете (малката) ми излезе 50лв , като аз си я боядисвах!!!

ем братле прецакал си се при мене с боята е 33 лв и ти остава почти пълен шпрей боя ...

а без боята ти е 15лв ......

п.п. колеги искам да ви кажа че предлагам евтин тунинг за наще коли , но както и да подчертая под евтин не разбирайте некачествен , просто има кункуренция пък и не надувам цените ....

ето и малко ценички :

двете вежди за четерифар голф 2 -ка 40 лв
Малка вежда за двуфар голф 15 лв
Долна вежда за двуфар голф 20 лв
Запълване на емблема 20 лв
Запълване на заден капак на голф 40 лв без боя
Запълване на дръжки и немски механизъм за отваряне 45 лв. /4 врати 30 лв 2 врати .

ето това са примерни цени сравнете ги с др фирми и ще видите че качествено никаде неможе да си направите ....

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 02 мар 2007 18:21

fens_ написа:
goderzi написа:

ем братле прецакал си се при мене с боята е 33 лв и ти остава почти пълен шпрей боя ...

Ех ако знаех иначе и аз я взех за 15лв ама боята , грунда, лака и то 50 лв. Ама как я боядисах :censored: :banghead: :banghead: :banghead: и колко нерви хвърлих!!!
Е поне няма да има втора като нея :wink: :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пет 02 мар 2007 19:14

rexpitbul написа:
fens_ написа:
goderzi написа:

Ех ако знаех иначе и аз я взех за 15лв ама боята , грунда, лака и то 50 лв. Ама как я боядисах :censored: :banghead: :banghead: :banghead: и колко нерви хвърлих!!!
Е поне няма да има втора като нея :wink: :wink: :wink: :wink:

eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 02 мар 2007 20:07

eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?[/quote]

Мислех да слагам пак металната малка.
Колко е при теб тази от аватара ми (с боядисване)?????

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Пет 02 мар 2007 20:10

rexpitbul написа:eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?

Колко е при теб тази от аватара ми (с боядисване)?????[/quote]

Даите накаква орентировачна цена на тази вежда :roll: :wink:

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 02 мар 2007 20:42

stoqn_gti написа:
rexpitbul написа:eм да така е ... не те ли интересува нещо долна веждичка като на голфа на аватара ти .. ?

Даите накаква орентировачна цена на тази вежда :roll: :wink:[/quote]

:D :D :D :D :D Ми той си е написал колко е долната вежда 20лв ама с тебе като нечетеме!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Пет 02 мар 2007 20:49

rexpitbul написа:
stoqn_gti написа:

:D :D :D :D :D Ми той си е написал колко е долната вежда 20лв ама с тебе като нечетеме!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]

То и аз съм за бои забравих да пиша че се интересувам за горната :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 02 мар 2007 20:57

stoqn_gti написа:
rexpitbul написа:
stoqn_gti написа:

:D :D :D :D :D Ми той си е написал колко е долната вежда 20лв ама с тебе като нечетеме!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

То и аз съм за бои забравих да пиша че се интересувам за горната :oops: :oops: :oops:[/quote]

Е и за горната е написал 33 лв като ти оставял почти пълен спрея а аз изгабих почти всичко спрея с боята, спрея с грунда и спрея с лака и насичко то отгоре лелелелелеле как я боядисах!!! Според мен ако искаш горна вежда това е доста добра оферта и то с боядисване аз реших да я правя сам, защото мислех че ще ми излезе по-скъпо ако я дам да ми я боядисат,а то обратното!!!

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Пет 02 мар 2007 20:59

Признавм не се зачетах подробно :oops:

Върни се в “Оптичен тунинг”