Последва цялостно боядисване,малко раздувки на калниците,сваляне на задния номер,замазване на задните дръжки на вратите,горна и долна вежди на фаровете ,закопчалки на капака

Така изглеждаше колата преди около 5-6г.,мисля че този тип тунинг беше много на мода по онова време.Продължаваме нататък,след време реших ,че ,,лъскавите" стопове не му ходят и ги затъмних със спрей и ги лакирах с автомобилен лак.Последва смяна на ,,спортното"гърне с оригинално такова от Г2 ГТИ

купих си стрътбар за отпред и го монтирах,както и една решетка за 2 фара(нова)и я направих без емблема.Сложих и амортисьорчета на предния капак

Планките с ябълките са от пета врата на пасат Б3 комби.
Направих си червен кант на решетката

като се събраха някой лев си купих и кристални фарове DECTANE,ето ги и тях:

Махнах старите стопове и сложих една черно червена Hella.Изпаднаха едни джанти AZEV 16-ски 7,5J ет20 с гуми 205/45/16,благодаря на колегата golf_mania_qmbol за тях.Получи се добра комбинация мисля

намерих си седалки дълбоко рекаро от Г3 юбилейка,малко са мръснички на снимката

вече монтирани на колата

последва спирачен ъпгрейд от 239 към 280мм сп. диск и смяна на задните апарати с такива от ауди ТТ +нови накладки.За целта си набавих следните неща:

предварително сглобяване за да няма изненади

разликата между старите и новите спирачки

вече монтирани на колата

и така да обобщя кои части от какво са:
предни шенкели от пасат Б3
предни апарати от пасат Б3 с 256 мм диск
предни супорти от Г3 гти 16в за 280 мм диск
предни дискове от Г2 G60(нови)+ нови накладки Textar
задни сп.апарати от Ауди ТТ+нови накладки Textar
спирачна помпа на 22,2 мм от пасат Б3 (нова)
спирачна течност Textar дот 4
Като цяло това е по спирачките за момента.Мисля че приключих с тях засега и резултата е повече от добър.Струва си всеки лев
Продължаваме нататък,направих задната чистачка да стои долу в дясно.Също така махнах червено черната Hella и сложих едни кристални стопове DEPO с опушен мигач ето ги:

и една снимка от Крушуна

Това съм направил досега,искам да подчертая че всичко си правя сам и с помощта на колеги от форума за което им благодаря ,те си знаят кои са.Надявам се да ви хареса това което съм направил до момента.Отворен съм за всякакви предложения,критики и нови идеи.За в бъдеще предстои да се боядисват джантите , ребилд на мотора (или направо друг мотор),поставяне на климатик абе с две думи има още мнооого работа по колата...