РЕГУЛА ТУНИНГ ГОЛФ 3:)
РЕГУЛА ТУНИНГ ГОЛФ 3:)
здр колеги може ли малко мнения за тази задна броня ? как ви се струва ? и кви пари бихте дали за такава 2-ра употреба ? че на мен един ми предлага същата но ми се струва малко скъпо :) благодаря предварително :)ето снимки http://www.regulatuning.de/Volkswagen/VW-GOLF-3/Heckspoiler/VW-Golf-3-Heckspoiler-GTR-mit-Kennzeichenaussparung::17.html
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Re: РЕГУЛА ТУНИНГ ГОЛФ 3:)
Зле. Всяка цена е висока за тая броня. Ама колата си е твоя, както и избора.
п.п. На мен ми мяза на братчеда на Дарт Вейдър.
п.п. На мен ми мяза на братчеда на Дарт Вейдър.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Колега мина им модата на тези брони.
П.п Лично мнение
П.п Лично мнение
не че нещо но лично аз такава не съм виждал никаде в бг на някои голф такава.. е виждал съм някви измислени.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
За да сложиш такава броня ще трябва да смениш още дозина детайли струващи скъпо разбира се...ще ти трябват 2 гърнета в случая...е вече ако искаш тури си само накрайник, па да пуши само от единия...Прагове, лайсните на вратите също ще трябва да се разкарат, както и предната броня трябва да е в стил като задната...тоест изчистена и с пчелна пита....демек няма да ти стъпи едни 200тина лева това удоволствие, ако искаш наистина да ти изглежда колата добре с тази задна броня....иначе вече си е твое решение да я сложиш там и колата ти да бъде сбирщайн, франкенщай, селски тунинг и куп други не добри сравнения.
П/с Сега виждам, че ти си направил доста по твоята кола. Нямам идея дали ще се върже на визията която има в момента колата...според мен- НЕ. Калниците гледам си ги пипнал, и това също може да се окаже пречка....Ти решаваш...според мен твоята задна броня е в пъти по-добре изглеждаща от тази
П/с Сега виждам, че ти си направил доста по твоята кола. Нямам идея дали ще се върже на визията която има в момента колата...според мен- НЕ. Калниците гледам си ги пипнал, и това също може да се окаже пречка....Ти решаваш...според мен твоята задна броня е в пъти по-добре изглеждаща от тази
колата ще остане в същия вид както е сега в изчистен вид ще махна само решетката и смятам да сложа оригиналната без емблема:)
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Сега ти разгледах темата...вместо пари за тая броня да даваш. вземи си качи номера на багажника и го "отсечи" както на онзи голф дето си сложил в темата....