Това с винила ми се върти в главата още със самото започване на работата по колата, но за жалост няма да е на този етап.....
До преди една седмица не оставаше грам време за колата, понеже работа, даскало, матурии - шибана работа хахах
Тея дни се заиграх с кутията вече сглобена и на този етап включва скоростите..

И понеже вече мнооооого го застоях в гаража, го тикнах в дъното хахах

След това се заиграх с предния мост, реших да сложа моста от тройката най-вече заради хидравликата и състоянието в което беше..
Мк2

мк3

След това ги боядисах нямаше как да ги кача така (събирам го с носачите на 2-ката)...

Интересното беше, че и двата носача бяха с оригиналте тампони в перфектно състояние, само един заден имаше скъсан, който трябваше да сменя....

Купих също и маншони за рейката..

Също малко корекций имаше по ябълковидните накрайници, обаче нямам снимки, с 15мм са по къси от оригиналните и резбата с малко се увеличи.
Качих и моста на колата..

Сложих носачите и шенкелите (шенкелите не съм ги боядисвал понеже ми си мисля, че ще стане някък си прекалено накипрено

)

Това е за сега и междодругото се здобих и с едни супорти за 280мм диск, понеже 256мм ми се вижда мАлянкоо

П.П. издирвам цяла инсталация CE2 (Апсолютно цялата в купето, отвън до фаровете, мигачите, чистачките, само моторната ми е излишна) ако някой има да пише.