Преден капак - модификации

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
ImDK
Автомобил:
Двигател:

Преден капак - модификации

Мнениеот ImDK » Пон 28 май 2007 16:25

Как и каде мога да преобразувам капака си като на снимката. Искам да е леко удалжен и да закрива част от решетката. Дали някой тенекеджия ще може да постигне това или ще трябва да си купувам нов. Ще се радвам ако ми дадете и други идеи за модифициране на предницата. Искам и да сменя решетката с такава без емблема, или като на снимката, или тип "пчелна пита". Ако може да ми дадете някакав БГ линк от кадето мога да си поръчам такива. Благодаря предварително.
Изображение
Щракнете върху картинката за по голямо изображение.

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: Преден капак - модификации

Мнениеот fens_ » Пон 28 май 2007 17:07

ImDK написа:Как и каде мога да преобразувам капака си като на снимката. Искам да е леко удалжен и да закрива част от решетката. Дали някой тенекеджия ще може да постигне това или ще трябва да си купувам нов. Ще се радвам ако ми дадете и други идеи за модифициране на предницата. Искам и да сменя решетката с такава без емблема, или като на снимката, или тип "пчелна пита". Ако може да ми дадете някакав БГ линк от кадето мога да си поръчам такива. Благодаря предварително.
Изображение

значи аз имам решетка без емблема цената е 100 лв с гаранция 6 месеца е , мога да направа и твоята тип медна пита , цената е 20 лв .
попринцип и капака мога да направа така ама в момента нямам телоподаващо и нямам с какво да го заваря , иначе и бронията която си дал на снимката я имам ... цената и е 100 лв ...

мога и евтини прагове да ти предложа :)
тела ми е 0888649190 а сервиза ми е в софия

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Преден капак - модификации

Мнениеот Ludia » Пон 28 май 2007 17:26

ImDK написа:Как и каде мога да преобразувам капака си като на снимката. Искам да е леко удалжен и да закрива част от решетката. Дали някой тенекеджия ще може да постигне това или ще трябва да си купувам нов. Ще се радвам ако ми дадете и други идеи за модифициране на предницата. Искам и да сменя решетката с такава без емблема, или като на снимката, или тип "пчелна пита". Ако може да ми дадете някакав БГ линк от кадето мога да си поръчам такива. Благодаря предварително.
Изображение

колега, заложи на оригинала и качесвото.......от личен опит те съветвам......

Потребителски аватар
ImDK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ImDK » Пон 28 май 2007 17:30

Мерси много за отговора fens_ . При следваштото си идване до София може да се видим. Това няма да е в близките месеци, защото няма да сам в БГ. Иначе колко би ми струвало преработването на капака заедно с боядисването. Ludia мерси и на теб. Знаеш ли какви са цените на тези части нови, и от къде мога да ги набавя. Разбира се ако са скапи ще се довея на нашите майстори :).

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Чет 31 май 2007 17:54

ImDK написа:Мерси много за отговора fens_ . При следваштото си идване до София може да се видим. Това няма да е в близките месеци, защото няма да сам в БГ. Иначе колко би ми струвало преработването на капака заедно с боядисването. Ludia мерси и на теб. Знаеш ли какви са цените на тези части нови, и от къде мога да ги набавя. Разбира се ако са скапи ще се довея на нашите майстори :).

100 лева е пребоядисването. Преработката незнам колко :roll:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Чет 31 май 2007 22:02

CRX Racing написа:
ImDK написа:Мерси много за отговора fens_ . При следваштото си идване до София може да се видим. Това няма да е в близките месеци, защото няма да сам в БГ. Иначе колко би ми струвало преработването на капака заедно с боядисването. Ludia мерси и на теб. Знаеш ли какви са цените на тези части нови, и от къде мога да ги набавя. Разбира се ако са скапи ще се довея на нашите майстори :).

100 лева е пребоядисването. Преработката незнам колко :roll:

Защо ли при мен не е 100 лв ? :shock

Потребителски аватар
patzo_sl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patzo_sl » Чет 07 юни 2007 0:02

решетката без емблема е 90лв. в хед 4исто нова

Върни се в “Оптичен тунинг”