врати без дръжки,как да се отварят с дистанцията на алармата
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
врати без дръжки,как да се отварят с дистанцията на алармата
смисъл има едни модулчета(с който го права попринцип) ама нещо не ми се слага такова че приятелчето ми и без тва има цифра ключове пак и др дистанц.както и да е въпроса ми е как да го направа шоферската врата да се отваря като се изключи алармата примерно или нещо такова .... мерси предварително колеги 

- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:Е няма как без моторче.Правилно ли те разбирамСамо с аларма и ток няма как да стане.Има аларми, които могат да управляват тия модулчета от едно дистанционно.
батенце мани ги сички машинки и ала бала имам нещо подпбно на това : http://www.topspeed.bg/album/b716d6be49 ... 1abec3.jpg
и мисълта ми е да го направа директно на дистанцията на алармата без да слагам ето такъв модул :
http://www.topspeed.bg/album/6bdfd9de76 ... 536034.jpg
и как да разбера дали алармата може да го управлява ?
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
ми трябвада видиш имаш ли допълнителен канал на алармата и ако имаш тамвръзваш машинка и готово. при мен като натисна двата бутона заедно и задейства допълнителния канал. иначе само с модул за централно или незнам как ако нямаш на алармата канал
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
ок мерси колеги ...biostrong написа:ми трябвада видиш имаш ли допълнителен канал на алармата и ако имаш тамвръзваш машинка и готово. при мен като натисна двата бутона заедно и задейства допълнителния канал. иначе само с модул за централно или незнам как ако нямаш на алармата канал
- skysecurity
- Автомобил: WV PASSAT B6
- Двигател: 1 4 TSI
- Контакти:
за машинките или вратите
няма такова нещо
алармата трябва да има софтуер с такива функции
може да се програмира модул но неможе и двете едновременно да се управляват трябва нещо да ги дели
алармата трябва да има софтуер с такива функции
може да се програмира модул но неможе и двете едновременно да се управляват трябва нещо да ги дели
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател: