надрани джанти ... поправка !!!?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
the_nenchev
Автомобил:
Двигател:

надрани джанти ... поправка !!!?

Мнениеот the_nenchev » Вто 03 юли 2007 8:11

здравейте! купих си едни джантета 2-ра ръка ... добре изглеждат но са малко понадрани ... някой да ме светне как, къде и колко пари ще ми излезе да ги пооправя ... ще мога ли и сам да свърша тая работа ?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: надрани джанти ... поправка !!!?

Мнениеот VW-fenka » Вто 03 юли 2007 21:11

the_nenchev написа:здравейте! купих си едни джантета 2-ра ръка ... добре изглеждат но са малко понадрани ... някой да ме светне как, къде и колко пари ще ми излезе да ги пооправя ... ще мога ли и сам да свърша тая работа ?

Здравей, колега ! Хората които ти трябват се намират след сфетофара на Орион по посока караулката на 30 -40 метра след сфетофара. Има табела " Прахово боядисване ", а на ъгъла има морга на Ford да се ориентираш по нея. Влизаш вътре в двора и те се намират в ляво.
Песъкоструй + прахово боядосване = 18-20 лева на джанта. Цвета си го избираш на място.
Ето двама колеги , които са ходили там..дали са и тел ,а и адреса е точен!
gas написа:
sdmeood написа:Песъкоструй и прахово боядисване на джанти и всякакви изделия от метал има на бул.Европа 6, намира се на около 150 метра от МакДоналдс на Орион. Тел. 0888524710 Симеон Митков. Стават перфектно....

това са хората от иим,вече не са на бул.европа.18лв е на джанта за 15ка и надолу,за по-големи е 20 или 22не помня.стават добре

И следващия път може да ползваш и търсачката :търсачкаа :wink:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%E0%ED%E5

Върни се в “Оптичен тунинг”