Боядисване на предна и задна броня
- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Боядисване на предна и задна броня
Искам да си боядисвам предната и задната броня (които сега са черни на цвят) на Голфа - 3-ка 94г 1.6, цвят-светло син металик, ама се чудя нацяло ли да ги боядисвам, отчасти ли - отгоре и отдолу да си остане оригиналния черен цвят (като на по късните модели, мисля че бяха някъде след 96-97г моделите) или пък изобщо да не я барам. Притеснява ме че може би ще стане малко неестествено, в смисъл че ще си личи и то доста че е боядисвано, а също и това че от камъчетата по пътя ще се надраска боята и ще трябва да и правя редовна козметика. Дайте някакъв съвет.
- plamen72nkg
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да те посъветвам дали да си боядишеш бронят ,но имаи в предвид,че ако не е боядисвана досега първо трябва да я боядишеш със FILER това е основа между пласмасата и боята,за да не ти се обели боята след това.След това в боята се сипва PLASTIFIKAT не съм сигурен дали точно така се казва но е нещо подобно.Дано да съм ти помогнал.
- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, но като сложа филера и пластификата ще си личи ли, че е пластмасова бронята или ще се слеее с останалата ламаринена част на автомобила? Защото какъв ще е смисъла да я боядисвам ако после ще си личи. Не съм много наясно с нещата, затова и пуснах темата, може и да задавам тъпи въпроси, за което се извинявам