Въпрос за ел.врата
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за ел.врата
Каде мога да намеря ел.механизма за отваряне и какво представлява тои???ще махам дръжките и за това питам някои ако знае да казва!!!!
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Ами понеже в момента при4инявам сащото нещто на моита кола
,та да изкажа мнение...Машинките или (механизма) както ти му викаш,са 3 (поне аз за толкова знам )
1...Електромагнитни машинки-струва кам 30 лв
2...Електри4еска (доста по голяма е от тези за централното и се продава в магазините за авто аларми и служи за отваряне на багажник... са6то така има само една посока на деиствие , дарпа)струва между 20 и 30 лв
3...Обикновена машинка за централно(на 2-ма мои приатели е така,но не знам колко време ще изкара,и кога 6е се налага да 4упят джамове,малко по гадно се вразва понеже има две посоки на деиствие)този вариянт е наи евтин , не пове4е от 5 лв (ако знае6 каде да тарсиш
)

1...Електромагнитни машинки-струва кам 30 лв
2...Електри4еска (доста по голяма е от тези за централното и се продава в магазините за авто аларми и служи за отваряне на багажник... са6то така има само една посока на деиствие , дарпа)струва между 20 и 30 лв
3...Обикновена машинка за централно(на 2-ма мои приатели е така,но не знам колко време ще изкара,и кога 6е се налага да 4упят джамове,малко по гадно се вразва понеже има две посоки на деиствие)този вариянт е наи евтин , не пове4е от 5 лв (ако знае6 каде да тарсиш

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател: