Колко излизат коплект бели мигачи за поло 6N

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Колко излизат коплект бели мигачи за поло 6N

Мнениеот Anbuch » Сря 26 сеп 2007 9:55

Тъй като напоследък е малко скука в този раздел на форума реших да ви позанимавам малко с моите "зармисли и страсти"

Новата количка много ми харесва на външен вид обаче това оранжевото честно казано ме дразни. Мислих да ги затъмня заедно със стоповете ,ама хич няма да му отива на "смахнатият" му цвят (пробвах - опаковах ги с черен найлон), който на слънце е светло ливав ,а на сянка тъмно син (в талона и пише ,че е тъмно синя ,ама според мен е по-скоро лилава). Накрая реших да му сложа бели мигачи ,а на стоповете да пръсна само мигачите в червено както е на поло 6N2. Ясно ми е ,че по добре би било ако си взема нещо на Хелла за отзад ,ама за 400 лв предпочитам да си купя 4 нови гуми за зимата. Нови бели мигачи ми предлагат за по 14 лв бройката (предни) и 8 лв бройката (странични) обаче са турски и на първото-второто лято ще се опекът и ще пожълтеят , затова си търся втора употреба! Очаквам и предложения за стоповете !

п.п. Снимките на полото у гаража

Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marchq » Сря 26 сеп 2007 12:21

аз си взех предни 15лв парчето и странични 9лв + крушки марка DEPO тайвански доволен съм не пропускат вода, но уплътнението не ми харесва все едно е лепено от някой дете в детската градина но за тез пари толкова :)
п.с. променят фацата на колата бая :wink:

PING11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PING11 » Нед 07 окт 2007 2:01

lele kazvai burzo ot kade gi nameri tiq miga4i na kalnicite po 9lv...mersi predvaritelno.samo da ne sa kristalni iskam da sa mi kato miga4ite otpred beli ;)

Потребителски аватар
Seth
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Seth » Нед 07 окт 2007 12:15

КОлега провери в Интеркар моите за Поло 2 излязоха 24лв - двата

Потребителски аватар
Seth
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Seth » Нед 07 окт 2007 12:17

0885119187/188
0899332158
02/9366035

Интеркар

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Нед 07 окт 2007 12:22

аз зех тия на калниците от стреет мания в софия ама на илиенци ги видях за 15 или 18 лева двата,а за стоповете и предните зех от практикер трансперантен спреи (черен)за около 7-8 лева и с него напрускахме на един голф2 и моите стопове и има още,много добре стана-ако решиш да прускаш стоповете глетаи да не е прекалено тъмно че може да имаш ядове с ченгетата аз минах два тънки слоя и е добре стана като тъмна хела а предните също станаха доволно горе долу седи добре на този цвят.безавариино

П.С.свалай ги задължително че със задните поклепах малко и купето и се сасипах от търкане

Върни се в “Оптичен тунинг”