Тъй като напоследък е малко скука в този раздел на форума реших да ви позанимавам малко с моите "зармисли и страсти"
Новата количка много ми харесва на външен вид обаче това оранжевото честно казано ме дразни. Мислих да ги затъмня заедно със стоповете ,ама хич няма да му отива на "смахнатият" му цвят (пробвах - опаковах ги с черен найлон), който на слънце е светло ливав ,а на сянка тъмно син (в талона и пише ,че е тъмно синя ,ама според мен е по-скоро лилава). Накрая реших да му сложа бели мигачи ,а на стоповете да пръсна само мигачите в червено както е на поло 6N2. Ясно ми е ,че по добре би било ако си взема нещо на Хелла за отзад ,ама за 400 лв предпочитам да си купя 4 нови гуми за зимата. Нови бели мигачи ми предлагат за по 14 лв бройката (предни) и 8 лв бройката (странични) обаче са турски и на първото-второто лято ще се опекът и ще пожълтеят , затова си търся втора употреба! Очаквам и предложения за стоповете !
п.п. Снимките на полото у гаража
Колко излизат коплект бели мигачи за поло 6N
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
аз зех тия на калниците от стреет мания в софия ама на илиенци ги видях за 15 или 18 лева двата,а за стоповете и предните зех от практикер трансперантен спреи (черен)за около 7-8 лева и с него напрускахме на един голф2 и моите стопове и има още,много добре стана-ако решиш да прускаш стоповете глетаи да не е прекалено тъмно че може да имаш ядове с ченгетата аз минах два тънки слоя и е добре стана като тъмна хела а предните също станаха доволно горе долу седи добре на този цвят.безавариино
П.С.свалай ги задължително че със задните поклепах малко и купето и се сасипах от търкане
П.С.свалай ги задължително че със задните поклепах малко и купето и се сасипах от търкане