Поразрових се из нета и видях няколко такива голфа като този на снимката...какво ще кажете за идеята?

Ако някой знае как става да помага!
CHEERZ

Даскала™ написа:Ами с ламаринки се затварят ъглите,китец малко,боица и те тава е,баце
brabus написа:Доне, върши ти работа и капачка от резервоара на някой мотор (бегачка). Според мен ще е доста по-евнтина. После рязане, заваряване, кит и боя.
madcap написа:И за мен капачката седи, мноо добре,
Брабусе не се бях сещал че от матор ша стане, мноо убава идея
Че на мен ми искаха за такава капачка 250 кинта
FreeSoul написа:Освен за капачката от първата снимка погледни и джантите(не че не си ги видял де![]()
Според мен капачката ще стои много добре ако е черен мат, а не да изпъква както е на двете снимки
хм,добре си се замислил.Вчера се върна един френд от германско,вика че видял Г3 с 20" джанта от Ауди С8.Цялата плътна ,дори бе винтил.Дон Хуан Голфа написа:FreeSoul написа:Освен за капачката от първата снимка погледни и джантите(не че не си ги видял де![]()
Според мен капачката ще стои много добре ако е черен мат, а не да изпъква както е на двете снимки
Да може и черен ама доста хора ми казват да не се занимавам....
а за джантите съм се замислил на 18-ки и съм намерил едни BBS-ки дето имат размери на 8- 8,5 и 9 инча и си мисля дали да не взема 8 отпред а 8,5 отзад и те са много готини че тези с по-големия размер имат по-голям борд! и отзад става доста по голям борда на 8,5 инча![]()
Ама по тия дупки........
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 149 госта