H7 фарове за Бора

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

H7 фарове за Бора

Мнениеот Wizi » Пет 03 юни 2005 0:23

Mараба!

Както е тръгнало ще се купува Бора, нооо понеже няма да има кинти да се купи с ксенон ще си монтирам допълнително. Това ще ми е първата задача, 100% :D Пък и имам доста тънки оферти за ксенони, та няма ептем смисъл...

Обаче! Не ме кефи да слагам H4 ксенон на оригиналните фарове, оригиналните ксенонови фарове са над 500 Евро комплекта, та ми се иска да ги сменя с някакви "тунинг" изпълнения фарове, които да са с Н7 за къси. До тук горе-долу добре, няма толкова сериозен проблем. Тоест такива фарове се намират, но ми се струват някаква голяма селения :( Все angel eyes чекий, все некакви измислени неща като от битака... Ето пример

Питането ми е: някой случайно да е попадал на сайт където да са се предлагали подобни фарове за Бора, но с по-приятен дизайн?

Мерси предварително!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: H7 фарове за Бора

Мнениеот Kozunak » Пет 03 юни 2005 14:59

Wizi написа:Mараба!

Както е тръгнало ще се купува Бора, нооо понеже няма да има кинти да се купи с ксенон ще си монтирам допълнително. Това ще ми е първата задача, 100% :D Пък и имам доста тънки оферти за ксенони, та няма ептем смисъл...

Обаче! Не ме кефи да слагам H4 ксенон на оригиналните фарове, оригиналните ксенонови фарове са над 500 Евро комплекта, та ми се иска да ги сменя с някакви "тунинг" изпълнения фарове, които да са с Н7 за къси. До тук горе-долу добре, няма толкова сериозен проблем. Тоест такива фарове се намират, но ми се струват някаква голяма селения :( Все angel eyes чекий, все некакви измислени неща като от битака... Ето пример

Питането ми е: някой случайно да е попадал на сайт където да са се предлагали подобни фарове за Бора, но с по-приятен дизайн?

Мерси предварително!

500 евро комплекта си е що годе приемлива цена за комплект фарове ксенонови.незнам ти за колко си си намерил обаче надявам се правиш разлика между "ксенонови" крушки и ксенонови фарове.по малко от 900-1000 лева не ми се вярва да ти се вържат ХУБАВИ.пък може и да бъркам.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пет 03 юни 2005 15:57

Изображение

нещо такова?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA