идея за тунинг на бронята Golf3... Даите си мнението
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
идея за тунинг на бронята Golf3... Даите си мнението
става въпрос за 1 идея която да си призня честно не съм я измислил аз ,а я видях описана но нямаше снимки.... Та идеята ми е под номера бронята да и се изрежат пласмасите и да стане 1 цяла и голяма дупка, а тази дупка да бъде запълнена с декоративна мрежа от илиенци... Също тека и на мястото на тези най-долните халогени, които никога не съм ги виждал някои голф 3 да го има..... + 1 широк нож и замяната на блендите до мигача с въздухоотводи (които нз каде се продават) питах 1 колега от тунинг форума но още не ми е отговорил.... Това е засега ако някои има някаква представа дали би станало ефектно да пише......
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Разгледай ТУК, мисля че ще си харесаш нещо, но в никакъв случай не разваляй хубавата броня с някакви си мухарници от Илиенци 

- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
м
колега недей сасипва колата с тези мрежи,по добре и турни една джанта един нож от гти и нещата ще са супер.Пак ако държиш да имаш хубав споилер вложи повечко пари. успех 

- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Те хората вече го казаха НИКАКВИ мрежи мухарници и незнам си още какво, тия фунии дето ги мислиш също са кофти идея виждал съм как стои на мен не ми харесват. Широкия нож вече е друго нещо и променя колата много едни кристални мигачи също са много добра идея, но тогава трябва да смениш поне и страничните, за стоповете инвестицията е доста голяма (но ако решиш и тях да ги смениш в никакъв случай НЕслагай от тия измислените) по добрия вариянт е едни Hella от GTI-ка. Джанти задължително и ще видиш колко добре и изчистено ще изглежда колицата. Не се впускай в тЮнинг стил NFS или Pimp My Ride щото само ще си дадеш париците и колата нама да прилича на нищо