Здравеите колеги имам един старичък VW PASSAT Б3 от 1990г. комбие и вече е на годинки и искам да го по разкрасия малко искам да му напра оптичен тунинг и ми трябват следните неща :
Присатка за предна броня,присатка за задна броня,споилер за задният капак,прагове,от тия въздухоодводи или там какво му казват където се слага на предният капак,кристални стопове от пасат б4 и вежди за предните фарове.
ако може някоя от тунинг фирмите да ми каже колко ше ми излезе всичко да закупия
благодаря ви предварително
Оптичен тунинг на Пасат за колко?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Оптичен тунинг на Пасат за колко?
mafiotkata_sl написа:..
да не те разочаровам но мисля че проекта ти е обречен на провал,карай си количката и не се занимавай с глупости!
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Оптичен тунинг на Пасат за колко?
gas написа:mafiotkata_sl написа:..
да не те разочаровам но мисля че проекта ти е обречен на провал,карай си количката и не се занимавай с глупости!
Що ли и аз те подкрепям

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има много варианти за оптичен тунинг но броните които са масови с 3 големи отвора НЕ МУ отиват. Колегата negodnika беше пуснал преди снимки с един Б3 с страшна маска + фарове хелла стоеше уникално.
Да поясня за фаровете че двата крайни са от Е30 а другите малките са оригинални само за тази комбинация фарове които се слагат от завода но са адски редки но пък светят уникално
Да поясня за фаровете че двата крайни са от Е30 а другите малките са оригинални само за тази комбинация фарове които се слагат от завода но са адски редки но пък светят уникално