нещо повече за китайския xenon
- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нещо повече за китайския xenon
Здравейте колеги .....от няколко дена гледам из бг сайтове за предлагания ксенон на пазара. Проверих на доста места. Във магазина за тунинг цените почнаха от 600лв до 1100лв..
във интернет от 200лв до 1000лв.
Днес бях на елиенци и влезнах във един магазин за тунинг... там имаще ксенон някаква нова верися ми каза човека която била тайландска 180лв без гаранция 220лв със монтаж + гаранция.
Крушките са H1. 6000к .
Все още несъм си купил защото се колебая на какво да се спря.
Вия можете ли да ми кажете нещо повече за тази система също и качеството ако притежавате китайско същество.
във интернет от 200лв до 1000лв.
Днес бях на елиенци и влезнах във един магазин за тунинг... там имаще ксенон някаква нова верися ми каза човека която била тайландска 180лв без гаранция 220лв със монтаж + гаранция.
Крушките са H1. 6000к .
Все още несъм си купил защото се колебая на какво да се спря.
Вия можете ли да ми кажете нещо повече за тази система също и качеството ако притежавате китайско същество.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз ще ги слагам на голф 3 със дву секционен фар. МИслех за фарове ангелски очи ама няма за сега нямам пари .
Главното закоето искам да ги сменям е че фаровете ми светят ужасно .. може би защото нямам релета...
Четох че в комплекта за xenona вървят и релета . Имам дслабо познание по електорниката и ще си ги монтирам сам.
За тези фарове сам мислил крушки 6000К .
Главното закоето искам да ги сменям е че фаровете ми светят ужасно .. може би защото нямам релета...
Четох че в комплекта за xenona вървят и релета . Имам дслабо познание по електорниката и ще си ги монтирам сам.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам един много тъп въпрос. Трябва ли да се преправя нещо по двусекционния фар на 3ката за да се сложи ксенон на късите, а евентуално после и ксенон на дългите. Някъде бях чел коментари от сорта че се режела отзад капачката на фара за да се вкара крушката. Това така ли е или са пълни глупости? И при мен фаровете светят слабо и като преправям инсталацията мисля да сложа и ксенон.
П.п Говоря естествено за китайския ксенон, не нещо марково ...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
не няма какво да променяшWish_Master написа:Имам един много тъп въпрос. Трябва ли да се преправя нещо по двусекционния фар на 3ката за да се сложи ксенон на късите, а евентуално после и ксенон на дългите. Някъде бях чел коментари от сорта че се режела отзад капачката на фара за да се вкара крушката. Това така ли е или са пълни глупости? И при мен фаровете светят слабо и като преправям инсталацията мисля да сложа и ксенон.
късите са ти H7 в комплекта си има релета и т.н.
но за фар който е стъклен /разграфен/ а не пластмасов дава разсейки. ако си с пластмасово стъкло става много добре.
ако те вълнуват цени и оферти на ЛС
има и тема в "комерса" със снимки
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=64667
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:не няма какво да променяшWish_Master написа:Имам един много тъп въпрос. Трябва ли да се преправя нещо по двусекционния фар на 3ката за да се сложи ксенон на късите, а евентуално после и ксенон на дългите. Някъде бях чел коментари от сорта че се режела отзад капачката на фара за да се вкара крушката. Това така ли е или са пълни глупости? И при мен фаровете светят слабо и като преправям инсталацията мисля да сложа и ксенон.
но за фар който е стъклен /разграфен/ а не пластмасов дава разсейки. ако си с пластмасово стъкло става много добре.
H1 са ти късите, аз съм с ксенон от 1 година на двусекционен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mitkobombata написа:аз ще ги слагам на голф 3 със дву секционен фар. МИслех за фарове ангелски очи ама няма за сега нямам пари .
монтажа хич не е сложен а ти препоръчвам да си сложиш 5000К
виж какво ти е написал САНТОТРАФИКАНТО по-долу

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
може на повечето г3 на който давам са с х7 защото са сменили фаровете а и не се занимавам с монтажа. всеки си казва какво иска аз го давамmoleo написа:santo_trafficante написа:не няма какво да променяшWish_Master написа:Имам един много тъп въпрос. Трябва ли да се преправя нещо по двусекционния фар на 3ката за да се сложи ксенон на късите, а евентуално после и ксенон на дългите. Някъде бях чел коментари от сорта че се режела отзад капачката на фара за да се вкара крушката. Това така ли е или са пълни глупости? И при мен фаровете светят слабо и като преправям инсталацията мисля да сложа и ксенон.
H1 са ти късите, аз съм с ксенон от 1 година на двусекционен.

ето тук може да се прави справка кой с каква крушка е
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=en
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: