FK Angel Eyes-съвет

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

FK Angel Eyes-съвет

Мнениеот Legolas » Пон 14 яну 2008 15:32

Здравейте колеги!!!Имам едно запитване относно едни фарчета, които искам да си сложа на ибизата, но не знам от къде мога да си намеря.Ето и какво намерих от каталога на FK: Изображение

Става въпрос за тези, които се водят Nr.4, дори не знам дали са за ибиза или за какво.Но гледам на другата снимка, голямата има ибиза "леко" барната и е точно с тези, или поне на мен така ми се струва.От къде мога да намеря тия хубавци и горе долу колко пари да си приготвя.Моля Ви не ме пращайте да чета по други теми, защото последните дни четох не само тук ами и в други форуми.Да не говорим, че във форумът на сеат само "вдигат рамене".Четох за Хеед ауто91, но там няма каталог, а когато позвах сайта на FK e само на немски, а с този език не мога да се оправя грам, пък и няма от къде да си го сложа на родният англиийски.
Благодаря на всички.

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пон 14 яну 2008 16:53

Здр. Значи аз моите фарове от където си ги взех ми казаха че каквото си харесам в каталога на FK може да бъде мое - слагаш му 20% и го обръщаш в лв. това е... ето ти тел 029633507 момчетата са чного точни. И ме дръж в течение дали има напредък. Успех!

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Пон 14 яну 2008 17:05

VW Golf VR6 написа:Здр. Значи аз моите фарове от където си ги взех ми казаха че каквото си харесам в каталога на FK може да бъде мое - слагаш му 20% и го обръщаш в лв. това е... ето ти тел 029633507 момчетата са чного точни. И ме дръж в течение дали има напредък. Успех!

Благодаря пич..Жалкото е, че все още нямам книжка, защото ми я взеха за 2 месеца за превишена скорост, но след 3 седмици я взимам и ще се свържа с момчетата..За развитите по нещата ще пиша допълнително.

Отново благодаря много.

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Пон 14 яну 2008 17:07

Вси4ки фк фарове за стопове незнам имат екстрата да се пълнят с вода :) нищо 4е моите са 480 лв пак се пълнят :D виждал съм и много други фк които са пълни с вода :lol:

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пон 14 яну 2008 17:13

RAZVRATNIKA написа:Вси4ки фк фарове за стопове незнам имат екстрата да се пълнят с вода :) нищо 4е моите са 480 лв пак се пълнят :D виждал съм и много други фк които са пълни с вода :lol:
Да не би да имаш придвид че имат конденз... защото моиге бяха така в началото но после ги оправих и сега нямат проблем, не съм забелязал да се пълнят с вода.

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пон 14 яну 2008 17:16

Legolas написа:
VW Golf VR6 написа:Здр. Значи аз моите фарове от където си ги взех ми казаха че каквото си харесам в каталога на FK може да бъде мое - слагаш му 20% и го обръщаш в лв. това е... ето ти тел 029633507 момчетата са чного точни. И ме дръж в течение дали има напредък. Успех!

Благодаря пич..Жалкото е, че все още нямам книжка, защото ми я взеха за 2 месеца за превишена скорост, но след 3 седмици я взимам и ще се свържа с момчетата..За развитите по нещата ще пиша допълнително.

Отново благодаря много.
Иначе нищо че са ти взели книжката може да се обадиш да ги поръчаш защото може доставката да се забави- та като си вземеш тефтерчето да имаш и фаровете...ти си занеш най-добре...

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Пон 14 яну 2008 17:43

И друго тъй като вече имате ракива фарчета.Могат ки да се разглабят в смисъл да се отделя корпусът от стъклото за почистване от конденз или вода, защото както казахте явно си влиза водица вътре при някои случаи.

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пон 14 яну 2008 17:47

Да може да се отделя но аз конденза го оправих по друг начин - взех един сешоар и духах през дупката която е отзад за смана на крушките, после затворих дупката и проблема се реши...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 15 яну 2008 20:18

VW Golf VR6 написа:...проблема се реши...

А за колко време се реши, защото няма да е завинаги :roll:

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Вто 15 яну 2008 20:50

Stefan написа:
VW Golf VR6 написа:...проблема се реши...

А за колко време се реши, защото няма да е завинаги :roll:
Ми вече 4 месеца които мисля че имаше достатъчно влага и дъждове... до сега да чукам дърво никакви проблеми. :D

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Сря 16 яну 2008 15:00

Колега чак немога да повярвам ,че Фк се запотява ! :( Ама сега ти погледнах гаража голфчето ти е 10 по 10 за оценка . Голям красавец ! Разгледах и енджълките аууу колко ярко светят дали са с диоди или фирмата фк се е постарала да сложи с газ ! И друго през деня светят ли ти хубаво ярко ендълите ! :twisted:

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Сря 16 яну 2008 16:01

passat123 написа:Колега чак немога да повярвам ,че Фк се запотява ! :( Ама сега ти погледнах гаража голфчето ти е 10 по 10 за оценка . Голям красавец ! Разгледах и енджълките аууу колко ярко светят дали са с диоди или фирмата фк се е постарала да сложи с газ ! И друго през деня светят ли ти хубаво ярко ендълите ! :twisted:
По първия въпрос - Не не на с диоди, за втория - Да и през деня светят доста ярко. Ако си се загледал снимката е от 5 часа през деня... :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 16 яну 2008 19:48

VW Golf VR6 написа: Ми вече 4 месеца които мисля че имаше достатъчно влага и дъждове... до сега да чукам дърво никакви проблеми. :D

Дано така да е и за напред :да:

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Сря 16 яну 2008 19:52

Stefan написа:
VW Golf VR6 написа: Ми вече 4 месеца които мисля че имаше достатъчно влага и дъждове... до сега да чукам дърво никакви проблеми. :D

Дано така да е и за напред :да:
Мерси и аз на това се надявам 8) :lol:

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Съб 19 яну 2008 14:07

Питане към колегата с FK Angel Eyes (и със сешоара :D )- с какъв стандарт крушки са фаровете и на какви проблеми мога да се натъкна при монтажа им?

Харесал съм си такива за моята тараляска и ми е любопитно.

Благодаря предварително! ;)

Върни се в “Оптичен тунинг”