като седнат двама отзад...

Иначе стойката е супер

но май ще ги намаля тия фланци...
dinkonikolaev написа:колеги може да помислите това което ще ви кажа за нереялно но гледах следното( по кабелната телевизия има една програма Diskavary shanal та там изла4ват едно предаване Chop Shop London Garage та в това предаване правят наи разли4ни коли от таратаики та гледах правеха състезателна кола и този 4овек които отговаря за ходова 4аст двигател поръ4а 30см фланци и придадоха такав вид просто ми хареса супер много.Преди да видя тази тема аз писах за фланците исках да си направя даже един колега ме светна от каде мога да намеря(аз ги исках правени на струг)та още се колебая но ж този пример с 30 самтиметровите нямаше никакви проблеми та според мен няма д има 4ак толкова големи проблеми
dinkonikolaev написа:...по кабелната телевизия има една програма Diskavary shanal
Karmann13 написа:Аз искам да попитам колегата hose...тъй като и аз искам да слагам фланци. Но преди да съм ги сложил като седнат двама човека отзад в Корадото и гумата опира в подкалниците, което е супер гадно! Отъад гумите са ми 205/50...Та въпроса ми, дали на колегата като е раздул калниците има такова опиране на гумите в подкалниците?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта