Колко ще стъпи такъв тунинг
Колко ще стъпи такъв тунинг
Питам се ако взема сток голф 3, колко ще ми стъпи да го направя като този -

xzibi7 написа:за кво ми е да ги избивам![]()
искам по таква визия, защото съм млад така да го нарека и не ми трябва просто някво возило
който е тръгнал да смята кви пари ще му излезе да си 'краси' колата, по-добре изобщо да не се занимава.
Това иска не само пари, а и време и нерви и неприятности с доставки, калпави монтажи, калпави бояджии и т.н.
Като искаш колата ти е да е 'по-така' си приготви 4-5 000лв и недей да правиш сметки за +/- 500
Поне аз така мисля...
Писал си че не ти трябват фарове от 700лв а от 200. Еми защо изобщо ти трябват и от 200 като може и с оригиналните от 0лв?!?!?
При все че 500лв са....5-6 ходения на бензиностанция
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
фаровете от снимката са 380лв/кт-нови,направата на капака е около 260лв(без опеловите отвори
),праговете са ужасни и ненужни,огледалата не се произвеждат вече(според мен също ненужни).джанти с гуми в ново състояние-приблизителни2000лв(17цола),к/кт окачване 800-1000 и нагоре.
честно казано,ако си купиш голф3 по-добре е да не го правиш като този,още повече че колата е толкова податлива на промени че тоя даже не бих го сложил въобще в класацийте.
ако искаш добре изглеждаща 3ка си отдели поне 4-5хил. лв. само за доработка.
честно казано,ако си купиш голф3 по-добре е да не го правиш като този,още повече че колата е толкова податлива на промени че тоя даже не бих го сложил въобще в класацийте.
ако искаш добре изглеждаща 3ка си отдели поне 4-5хил. лв. само за доработка.