За сажаление нямам голфа на снимка така както изглеждаше в самото начало но на тази снимка голфа е сащият само дето ве4е е с парвите си джанти:
след това имах мерак колата ми да е мн ниска защото за мен това е главния признак за изразяване на спортен вид на колата и сложих жалти амортисиори KONI с червени пружини с обратни спирали и колата изглежда6е така:
на тези снимки се вижда ткана наречения бадлоок който е изработен от лионтунинг и сами се сещате за качеството

Мина време и ми мина през главата че с петолачка джанта колата ще изглежда по добре и с доста усилия намерих тези джанти:
ходих спецялно до софия за да ги взема и още там ги монтирах и колата придоби този вид:
колата наистина за мен придоби по изразителен вид но това не ми бе достатачно за да зн 4е карам наистина пипната кола и затова продалжих с подобренията.Много приятели ми казваха ,че с широка броня голфа ще е мн по красив и затова реших да ги послушам и си намерих предна броня от Г60 и задна такава:
забравих само да кажа че вече голфа е и без емблема

на тези снимки е само наложена защото все още нямах основа за нея но скоро намерих и тя беше вече монтирана след леко усвежаване:
след като една вечер разглеждах обявите в продава попаднах на заден мост с дискове и това беше следващата ми цел която след 2 дни беше усаштествена но и до момента моста седи в гаража и 4ака да баде монтиран но преди това искам да го пипна на тампони да го пораскарам за да зн че като се монтира сичко ще работи безотказно

Кристалните стопове сащо ми харесваха и реших да си взема и след като ги монтирах голфа наистина измени визията си и изглеждаше така:
на тази снимка багажникат е вече с заличен бутон и се отваря на копче

Липсва нещо след мн мислене установих че предната и задната броня нямат синхрон и за да го добия тряба да ги сяаржа с нещо а именно с вежди и прагове :
последва и монтаж на 1.5см дистанционни фланци :
след монтажа на веждите и праговете колата придоби тази си визия:
до този момент това са промените по ваншмия вид на колата утре ще пусна снимки и на промените по интериора