гр.Шумен-0893468765
Пасата е 2002г 1.9тди 101к.с. 5скорости седан
От 20.10.2019г колата се разпродава на части!
В движение,отлично състояние може да се пробва и чуе как работи,всички системи работят!
Работя с еконт с опция преглед и 10% отстъпка от доставката!
ДЕСЕН ВОЛАН
Частно лице! Ниски цени!
Скорости-200лв
Подкалник - 10 лв./бр
Предна греда - 20лв
Заден капак - 40лв.
Странични ел. огледала - 20 лв./бр.
Преден мост - 40 лв
За останалите цени пишете или се обадете на указания номер
VW Passat 5.5 1.9 101 5ск На Части
Re: VW Passat 5.5 1.9 101 5ск На Части
Внимавайте колеги!!! Лицето отговарящо на горния телефон, по негови думи работи само като изпращач към някаква автоморга. Изпрати ми части които не работят! Обадих му се и поисках да му ги върна а той ми отговори, че ще говори с шефа си но НАП ги "притискали" и ще ми звънне след няколко дена. От тогава нито ми е звънял нито ми вдига телефона!Така, че колеги, внимавайте, аз изгорях да не изгори още някой!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
edrian написа:Внимавайте колеги!!! Лицето отговарящо на горния телефон, по негови думи работи само като изпращач към някаква автоморга. Изпрати ми части които не работят! Обадих му се и поисках да му ги върна а той ми отговори, че ще говори с шефа си но НАП ги "притискали" и ще ми звънне след няколко дена. От тогава нито ми е звънял нито ми вдига телефона!Така, че колеги, внимавайте, аз изгорях да не изгори още някой!!!
Както винаги версията на купувача се представя в интернет пространството така както е удобно за него.
Господине обеснихме ви най-учтиво,че след като сте закупил въпросната част на 6 ти септември няма как да ви бъдат върнати парите при положение,че е минал толкова дълъг период от време.
Никой уважаващ себе си продавач няма да ви върне пари след като е отминал толкова дълъг период особено когато става дума за части втора употреба.
При получаване на покупката по куриер имате право на преглед и тест преди да я закупите,а ако артикула не позволява адекватната му проба в офиса ние винаги даваме 7 дена срок в който ако артикула НЕРАБОТИ може да бъде върнат. Съжаляваме за създаденото ви неудобство
С уважение Владимир Стратиев
-
- Автомобил:
- Двигател:
up
Последно избутана от arto3773 на Пон 28 дек 2020 11:28.
Върни се в “Автомобили на части”