Хора карайте внимателно

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Сря 30 яну 2008 19:42

Tyan написа:принципно си прав ....но ..оня отсреща може да се окаже психопат нинджа ....да ме убие мен ..да не се задоволи с това да изкорми семейството ми .....никога не знаеш какъв е противника ти за това избягвайте саморазправи ......

Колега прав си,но такъв момент или иначе казано "екстремни" ситуации се действа на момента,пък после мислиш дали е било правилно или не

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 30 яну 2008 21:13

Tyan написа:принципно си прав ....но ..оня отсреща може да се окаже психопат нинджа ....да ме убие мен ..да не се задоволи с това да изкорми семейството ми .....никога не знаеш какъв е противника ти за това избягвайте саморазправи ......

Съгласен съм с колегата. И всички знаете за Стойчо Стоилов - произшествие с Жигула и отсреща 7 патрона в упор.
По темата - дано момичето се възстанови на 100% и забрави шока. Отделно да вметна няколко неща - от 7 години имам книжка, досега имам едно леко ПТП - 100 лв. и 8 точки + един фиш за превишена скорост. Правил съм доста глупости - карал съм и пиян :evil: , влизал съм в насрещно с голяма скорост, шофирал съм доста пъти с над 200 км/ч (не с моя автомобил), изпреварвал съм отдясно и т.н. Преди 3 години на Карнобат бях с Ладата - движехме се колони на двупосочно - бях на 5-а със 120 и отсреща излезе един килър и се изстреля към мен - хмм, адреналин за стотни от секундата - плътно вдясно да мантинелата и бордюра - станахме 3 ракети на двупосочен път. Та мисълта ми е - оттогава осъзнавам колко е важна мисълта "Една секунда невнимание, цял живот страдание", при мен щеше и да е мълчание сигурно. Твърдо съм затова само хора с висше образование да имат право да карат курсове, и да се върне полигона!!! Иначе, на колегата, чиято приятелка е пострадала му пожелавам да не търси мъст - бий го, пребий го оня, няма файда, момичето е изживяло катастрофа. Лошото е, че в БГ шофирането става нещо като руска ролетка. Както и да е, май досадих.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 30 яну 2008 21:15

Колега гадно дано се оправи момичето,а за такива само разтрел,ебаси хората има :evil:

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Сря 30 яну 2008 21:21

Много кофти случка Яска, дано приятелката ти да се оправи бързо и безпроблемно :wink:

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Сря 30 яну 2008 22:14

Green_Madness написа:
G60 написа:
Green_Madness написа: Твърдо съм затова само хора с висше образование да имат право да карат курсове!!!
Евала бе :evil: това за висшето беше направо гениално :screwy Ще ни кажеш ли що така реши?!? Ми това с какво образование си няма нищо общо със способността на човек да шофира,ми аз познавам толкова много хора които имат висше образование а не могат да си завържат връзките на обувките а камо ли да карат кола. А и това че някой си е по учен от друг не му пречи да се натряска и да подкара колата като бесен по пътищата :idea: П.П. Дано момичето да се оправи по бързо

Ти нещо караш ли ми се?! Ти цензор и трибун на форума ли се явяваш, че да Ви кажа?!
Познавай който искаш, аз мога да си връзвам обувките. И бих се качил при някой човек с мисъл в главата, отколкото при някой клепар, който не може да чете и да пише. Ай със здраве.

Колеги не така с лошо.!!!
Колегата Г60 е прав!
А ти колега Green Madness в два поста наруши 2 правила на форума.
1-вия ти е Дискриминация
2-рия ти е лична нападкта....

И само вишистите ли могат да четат и пишат? И аз много слухове съм чул за купени дипломи за 3000/5000 лв. например. Нито един не съм чул за купена диплома за средно обаче!
И пак да повторя да казваш, че някой индивид или някоя група хора са по ниши от другите е дискриминация!

И за да не ми е съвсем напразен поста:

АЗ съм ЗА да го съдиш!
Аз миналата година лежах в боница 4 дена зарад един дето мина червено, можех да загубя зрение в едното око.... И той идва да ми се извинява, А БЕШЕ ПИЛ и НЯМАШЕ ГО. Аз тогава си виках те достатъчно са го одрали ко да се занимавам и аз по садилища нали ме излекуваха. Да ама не някой неща не се лекуват! Съди ГО!

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Сря 30 яну 2008 22:23

Даниела не може да стане, но и прочетох пожеланията и благодари на всички ви:)

Иначе не иска да съди човека, за нея по-важно е да се оправи, а и за такъв удар можеше да е доста по зле.

Хубавото е, че нищо не помни - дошла е в съзнание, чак когато е дошла линейката.

Благодаря ви и аз:)

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Сря 30 яну 2008 22:44

groznika написа:Много съжалявам колега :shock
Надява се скоро да се оправи, а лекето може да го съдите както си трябва!
или едно убаво кютекче да се научи :076: де.а и ко.еленцето

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 30 яну 2008 23:13

luciuz написа:Даниела не може да стане, но и прочетох пожеланията и благодари на всички ви:)

Иначе не иска да съди човека, за нея по-важно е да се оправи, а и за такъв удар можеше да е доста по зле.

Хубавото е, че нищо не помни - дошла е в съзнание, чак когато е дошла линейката.

браво,бързо изправяне на крака и да забравя за случката :lol:

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Сря 30 яну 2008 23:13

радвам се че приятелката ти се оправя мен на 7 години ме е блъскала зверски кола и знам каква мъка е при мене беше мн тежко но няма леко блъснат, дано никога не и се случва отново, мен ми отне 6 месеца и се учих да ходя на ново и всичко заради един педал решил да кара с 70 в жилищен квартал

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 30 яну 2008 23:35

luciuz написа:Даниела не може да стане, но и прочетох пожеланията и благодари на всички ви:)

БРАВО :kef:

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Сря 30 яну 2008 23:48

Дано да се оправя момичето по бързо ..... това е най-важното за момента ... ако има нещо с което да помогнем само кажи ще направиме всичко възможно да ви подкрепим ...... :009: :roll: Бързо оздравяване ...

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 30 яну 2008 23:57

Много кофти случка :( Много много бързо оздравяване, това е най-важното, а дали ще съдите келеша или не...няма голямо значение. Важното е да няма последствия, всичко лошо се забравя

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Нед 03 фев 2008 23:30

скорошно оздравяване и колкото се може по-бързо да забрави за случката твоята приятелка

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”