срязани кабели странно :(

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 04 фев 2008 0:50

pafaka написа:жора...шо не са обади ва .....да земеш малко буркани и компоти от мама !!! тука гладен стоя у софия-та ...малко зимнинка бате !!!

е нали ти казах :!: дееба , изкъртих се от пиене , ебание и дискотеки :P

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 04 фев 2008 11:08

Колега, и за съм на мнение че е хубаво да подебнеш една - две нощи ако ти се занимава, за да видиш дали ще има пак някакво развитие, а след това мисли къде можеш да спреш колата за по-сигурно :wink:

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пон 04 фев 2008 11:31

Бате, случайно ако изчакалиш някой и го фанеш, обаждай се идем да му покажа къф винкел имам у багажника!!!

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пон 04 фев 2008 16:54

Снощи не е имало посегателство
Тая вечер ще дебна :twisted:

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пон 04 фев 2008 20:29

marianchev написа:Снощи не е имало посегателство
Тая вечер ще дебна :twisted:
ако фанеш някой викай и батата ми е в гаранция още не е пробвана

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Пон 04 фев 2008 20:32

Ако хванеш някой заключвай го в мазето и пусни една тема тук с адреса къде да идваме,ше стане като на манифестация,ше си донесем и едене и пиене,ше го набием,ша пиинем,ша го заключим пак в мазето,та и за утре да има...

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Пон 04 фев 2008 22:26

Колега, аз преди четири месеца фанах двама апаша + един шофиор, то стана голямо мазало, удри, удри, удри, дрьж, дрьж,вземи,та кьм 40 минути. Накрая бяхме арестувани всичките :lol: .Та случая накратко-звани ми телефона посред нощ, а гледам шурито, гледам часа 3,15(а пьк живее от горе ми ,в една кьща сме, а викам си нещо :drunk но уви , ставаи вика бутат колите нещо от вьн, само да не ги подплашим . Сьс един скок през терасата и бях при тях( вратите са алумин, няма скрьц няма прьц. Шурито се засили кьм шофиора аз кьм другите две келешчита.Те горките с една лада 5 , шофиорчито им като го видя, само се чу, вьи, вьи,вьи- (не можа да запали ладата) и в този момент вече беше изкаран от колата на земята и колегата вече играеше рьченицата.Викам си аз сьм ,по принцип имам ауди А6 но гледам ,нагазурчени под голфа на жена ми, едното легнало по грьб отпреде на колата и с рьцете нещо бара, по предницата другото наведено и му дава нещо акьли.Това всичкото нещо до тук се развива за не повече от 20-30 секунди.Засилвам се срещу туи клекналото то като ме видя се изправи (намести ми се), десен-ляв-десен(смьртоносна комбинация историята го е доказала) келешчето се свлече като ударено с чук и повече не стана, остана само третото - то между другото наи много отнесе, от стреса пьрвия пьт като се помьчи да се вдигне из под колата си удари главата в бронята, допьлнително два три шута от мене от ляво от дясно, но вьпреки всичко успя да се изправи, че и на всичкото отгоре дьржи нож, на мига от горе му докато е още стресиран, избих му ножа обаче свари ме поряза по лакьтя и шурна крьв. Аз като чух ножа да издрьнчи по плочките, вече така бях освирепял че не знаех какво правя(шурия ми вика само в носа го би) имаше и малко фатки от кеча, хапеше ми и коляното сьс зьби, излезе половината махала по балконите, и само се чува УДРИ, УДРИ- Славчо, да е....а тяхната маика да е...а. В този момент аз се усещам че сьм само по едни боксерки :lol: .Всички бяха по земята лазят , лазят. Някои комшия се обадил на полицията и куките доидоха с две коли и аиде сички о полицията.Жена ми само свари ми хвьрли анцунга. В раионното всичко се разбра кои какьв е и за ко се бори. Пиша този постинг защото пораженията са сходни голфа сьс отрязани кабели (То унуи заради това излезе изпод голфа с ножа нешо е рязало) та голфа с изрязани кабели и калниците му намазани зверски с кал :roll: .Нас ни пуснаха но после полицаите ми казаха че искали да откраднат само гумите(4- нови иокохами по 178лв парчето), но уви те като я вдигали за калниците алармата трьгнала и единия влязал от долу да реже кабели да спре(аматиори) ,а калниците с кал за да няма отпечатаци и в този момент ние сме ги нападнали , така казал единия апаш- и много се смяхме после. Жена ми вика как скочи през терасата не е истина, а пьк аз си мисля в кьщи имам и бухалки и прьчки и всичко ко трябва ако бях хванал нещо под рька сигур щях да убия някои без да искам. Вече се пазя от такива работи станах на трисе и косур години те белите се подире ми. Малко се проточих но като прочетах се вьрна спомена в главата ми :lol: :lol: .Аиде лека и се ослушваите това е истината, може и нищо да няма ,ама вие си имаите едно на ум :D .

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 04 фев 2008 22:47

Колега,така не съм се смял пред монитора много отдавна :lol: Направо ме разби.Баси изреченията:

имаше и малко фатки от кеча, хапеше ми и коляното сьс зьби, излезе половината махала по балконите

ама ей тва ме уби :lol: :Всички бяха по земята лазят , лазят....

Ха ха ха,голем смех :)

dpetrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpetrov » Пон 04 фев 2008 22:58

УДРИ Славчо... хаха ;) кажи кога ти е РД-то да съберем за една бухалка.. :lol:

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Вто 05 фев 2008 4:00

Ооохоо и аз мога да се похваля!След неколкократно посегателство върху колата ми,станах малко така :mad: :screwy .Паркирах се на терасата и се заех с дебнене.Там ям,спя,с...и т.н...тягостно минаваха часове,дни,седмица.Крепяха ме само мислите,за това,какво ще му направя като го копна за вратлето. mhihi :a boi de :bishop Дори не пусках алармата,за да не се стресне. :idea: Тъкмо бях взел да губя надежда...иии хоп! :D :D :D
...спринт...9 стълби ги взимах с едно леко докосване по средата...
Онова нищожество като ме видя и побеля!
-НЕЕНЕЕ НЕ БЯХ АААЗ!
... :twisted:
Подсечка с мощния крак,скок и парче в главата с голямата ръка,веднага "о-рю-кен"със същата ръка,падна няколко пъти,звездички,серия с ръцете в главата,хвана ми блок,но аз бях загрял и му вкарах троен спешъл,отново в главата.Изкара късмет.Разтърваха ни и такъв остана на дейнджър,колкото да не умре.Другият,който хвана обаче,веднага ще получи фаталити(Джакс-късане на ръце)... :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Вто 05 фев 2008 6:32

Славчо - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bounce :bounce : vw fen

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Вто 05 фев 2008 7:58

брааат карах жигула ама беше бати жигулата ;) на 10 санта от земята с едни гумииии джантии (мотора бе6е от 1.6 о4иларка )... абе напрао назобано животно и отзад басове музики сд-та и т.н. ама аларма нямаше още и я спирам отзад блока да моа да я гледам през терасата.стаам първата сутрин отивам и гледай какво виждам
почнали да ми развиват болтовете на гумите хахахахахахахахахаха ама опаткали на две гуми по 3 болта (щот друия е секретен) и са махнали бахти лаинарчетата (аз щото бях сложил едни джанти О-З бели състезателни) и отворили и дърпали СДто дърпали дърпали и като видели че не става тръгнали да натискат цялото барче мамицата им плякана да еба.И си викам щом е така начи ще има и втори дубъл мамичката им.отидох си на даскало прибрах се и преди да легна отворих вратата (то беше лятото) сложих кутийката със сачмите на терасата и зардих въздушната.Пускам компа и почнах да дъпам филми щото беше ясно ,че няма се спи таз вечер.От нямане кво да гледам дръпнах 5 филма на Луи Дьо Финес хахахаахах поне да се хиля да не заспивам.И вече към 3 и 15 и 20 мисля че беше (не помня точно) гледам някви са клатят по улицата (уж пияни) и по едно време отидоха до една астричка и ко клякаха около гумите ко праиха и хоп на жигулата (викам си охаааааааааааааа ей сиа ви ебах мамичката) единия клекна до вратата да мушка да отваря и като го перннах с пушката и кат са развиках МААААААААААААААААЙКА ВИ ША ИБА ВЕ КЕЛЕШИИИИИИИИИИИ, ШИ ВА ИЗБИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ УАААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
и тъкмо слаам втората сачма и тия кат духната ...... та това е един път трябва да ги сплашиш и повече няма да я пипнат ! ама като каам да слпашиш ,напрао да ги насереш от страх!

п.п. яд ме е че не слязох да ги наритам ,щото съм на 5тия етаж ,а тоя дето го шибнах със пушката чак седна от зор !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”