Имам следният проблем:
По таблото на колата почти нищо не ми свети с изключение на едната лампа на километража и часовника. До преди 30 мин с едно фенерче си разковах цялото предно табло. Резултатът е, че си смених изгорялата втора крушка на километража и сега измерителните уреди светят. Проблем обаче се оказаха врътките и копчетата за парното, запалката и пепелника. След хиляди зора на тъмно успях да стигна до самите лампи (за сефте си разколачвам таблото)
Лампичката на бутоните за парното е само едничка. Измерих с буксата и видях, че стигат 12,5 V ток. Свалих лапичката и видях, че е изгоряла. Тук идва проблемът, че такава крушка нямам спомен да съм виждал и не знам къде да си търся...
Ето я и нея:
Другата не работеща крушка е тази за пепелника и за запалката. Свалих цялото барче за пепелника и демотирах запалката вкъщи. На нея открих малка крушка която не съм сигурен дали въобще подлежи на подмяна. Май ако си намеря ще е в комплект с нова запалка. Все пак там намерих една разпоена жичка и след 2 мин заигравка с поялника мисля, че се справих. Утре ще видя дали се е получило.
Ето и тук малко снимки:
Ако някой има идея по тези два въпроса ще се радвам да го сподели с мен

Благодаря

ПП
Тук е момента да спомена, че имам и проблем с нагревателите на задното стъкло. Днес си купих безумно скъпото лелектропроводящо лепило на Бизон с което трябва да си реша проблема. Въпросът ми е как се процедира с прекъснатите писти? Трябва ли преди да ги мазна с лепилцето да драсна лекичко лака (ако има такъв) за да контактува?