Здравейте.
Значи ситуацията е следната: преди около 2 месеца някой леко ми беше жулнал задната броня, ама съвсем леко 2х2 см. е жулнатото. миналата седмица пък майка ми чукнала леко предната броня и огънала малко калника, но отново щетите почти не се забелязват, вдлъбнатинката на калника е не повече от половин сантиметър. Ходих до каското и ми дадоха боядисване на задната броня, боядисване на предната, изчукване и боядисване на калник. Та въпроса ми е следния : задната броня ще я боядисам, но се чудя за предната, има ли смисъл да се плеска без някаква по сериозна причина, и да се изчуква и боядисва калник за такава дреболия.

Да боядисвам ли броните
- peicho_petrov
- Автомобил: golf3 cabrio
- Двигател: 1.8
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми не мога да сложа
не съм в Бургас, заминах за София и скоро няма да се прибирам в Бургас. От каското не са ми дали пари на ръка, а те пращат в техен сервиз те да ти оправят работите. Заова питам, да се възползвам ли да пръскат или не.....не си личат много много драскотините, а калника е съвсем леко на едно място вдлъбнат, ше го изчукват него май и после ще го пръскат

не съм в Бургас, заминах за София и скоро няма да се прибирам в Бургас. От каското не са ми дали пари на ръка, а те пращат в техен сервиз те да ти оправят работите. Заова питам, да се възползвам ли да пръскат или не.....не си личат много много драскотините, а калника е съвсем леко на едно място вдлъбнат, ше го изчукват него май и после ще го пръскат
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”