нови набутки за нас шофьорите
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
sc
Тия такси са ,за да могат такива като оня където го уволниха от Пътното да викат: "Дадох на брат ми само 27 милиона" Да си харчи момчето нали ми е брат.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
мамката им да е.а,как искам да поскарам един танк по магистралата с 80км и някоя бариерка да се пусне надоле да платя,ох мале леле как на пергел ще мина през нея пък после директно към парламента да им пусна един снаряд да ги избия всичките кръвопийци,че тая работа много назад във времето остана..
Днеска са го приели копелетата мръсни.
Ще видат пари от мене когато пасата полети до марс.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
еми ти тва моеш да го напраиш и с колата ве,за кво ти е танкDanny boy написа:мамката им да е.а,как искам да поскарам един танк по магистралата с 80км и някоя бариерка да се пусне надоле да платя,ох мале леле как на пергел ще мина през нея пък после директно към парламента да им пусна един снаряд да ги избия всичките кръвопийци,че тая работа много назад във времето остана..

- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
има решение на проблема с таксите-купуваме си матори и ще си караме по нивата или по черния път покрай магистралата.и готово.де.....ба техната кожа мизерническа само ламтят за пари ама така е като една шепа парламентарни мишки само си менкат партиите и искат още и още.ама тва е докато има простолюдие което да гласува за тоя и за оня така ще е .
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе ТОЛ такса, те сърбите на това си му викат Путарина, що все гледаме другите какво правят, а не си измислиме ние си нещо. Хиляда такси.
Това е като задачата в 4 клас - един басейн се пълни от една тръба за 3 часа а се източва от друга за 4 . За колко време ще се напълни басейнаако и двете кранчета са отворени:).
Е тука е същото с хазната, то за това се учи още от началните години туй
Това е като задачата в 4 клас - един басейн се пълни от една тръба за 3 часа а се източва от друга за 4 . За колко време ще се напълни басейнаако и двете кранчета са отворени:).
Е тука е същото с хазната, то за това се учи още от началните години туй

- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Pichaga написа:най новото е: от г-н министъра на транспорта
от другата година винетки няма да има
тол такси на магистралите
вчера го четох във вестника 24 чаши...
наритали са ги в ЕС и дадоха заден
Е,донякъде добре.... Но детската ми мечта е ако може да ми направят платен паркинга пред входа и да си плащам да се качвам по стълбите до нас....Писна ми през балкона.......
п.п. Докато имаме податливи дупета всеки ще ни го набутва.....
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
zmeev_2 написа:ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ С НАС,НО НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,МЪЛЧИМ СИ,ТЪРПИМ СИ И ТОВА Е!!!!!![]()
![]()
Да се изкажа по въпроса ...за акциза мълчахме ...там ясно но тук вече назрява сериозен конфликт ! Тук вече може да протестираме с основание с ясни искания за нещо за което ще спечелим ако се вдигнем по масово.....

- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
ок бе и тол таксите ще си плащам ама добре де кога аз ще си карам колата по европейски път в България?А?в русе по т.нар. международно такива дупки има че малко цигле може да спи удобно в тях,а на влизане в русе от силистра единствения вариант да минеш безпроблемно с колата си от там е ако може да летиш.да ама не и редбул няма да ти помогне та каде са ми паричките от винетната такса,данък МПС или пък акцизното гориво а?защо искат да ни е...т без вазелин че навсичкото отгоре и да се целуваме преди това отказват .е на това аз му викам бг политика
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”