Наказателни лепенки...от къде?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 15 апр 2008 9:26

stenly_r написа:Такава лепенка не е опция (от рекллалмна агенция).

Извинявай, но в агенция можеш да си поръчаш почти всичко което ти роди главата ;)
Материала, лепилото, размерът, цветовете, дизайна, съдържанието... всичко си зависи от теб ;)

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 15 апр 2008 9:27

веселин написа:Не знам за лепенка - аз искам да спра нейде - да си заскобя предно лево колело със моя си жълтичка скоба - 100% идентична със тия на "Пракинги и гаражи" - и да не се разправяме с тях - идеен бизнес за тия дето железата им идат отръки!!! :wink:

Аз отдавна искам да намеря някой в "Паркинги и гаражи" да ми даде една скоба, ще си я платя и ще си избия парите за нула време. Само трябва да се днимава, защото има места, където само паяци идват и с тая скоба ще ме усетят. А освен това до 18:30 ч. в синята зона ако не се махнеш идва паяк и те премества с все скобата.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 15 апр 2008 14:47

Marto0 написа:
веселин написа:Не знам за лепенка - аз искам да спра нейде - да си заскобя предно лево колело със моя си жълтичка скоба - 100% идентична със тия на "Пракинги и гаражи" - и да не се разправяме с тях - идеен бизнес за тия дето железата им идат отръки!!! :wink:

Аз отдавна искам да намеря някой в "Паркинги и гаражи" да ми даде една скоба, ще си я платя и ще си избия парите за нула време. Само трябва да се днимава, защото има места, където само паяци идват и с тая скоба ще ме усетят. А освен това до 18:30 ч. в синята зона ако не се махнеш идва паяк и те премества с все скобата.

И мислиш ли че от паркинги и гаражи незнаят на коя кола са сложили скоба? Нали всеки ден ги гледам на Македония какви са клошари, седят до колата и само чакат да и свърши времето и на следващата секунда хоп скоба... :evil:

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Вто 15 апр 2008 18:30

"Най обичам да ми се обяснява защо простотията трябва да се толерира и как ще ям бой и т.н. "

Е това е само напомняне какво е много вероятно, по-точно почти сигурно да стане в крайна сметка рано или късно. Но разбира се всеки има право да се пробва като Дон Кихот. :-)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”