Alfa Romeo 8C Competizione

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Съб 17 май 2008 15:20

sick_fuck написа:Ем аз съм нямал алфа,инам приятели с алфа и фиат та от тея по-строшени коли не съм виждал.Винаги и има нещо.Пък за дизайна просто не ми харесва и това че не ми харесва не значи че не трябва да пиша в темата.И я ми кажи защо "нищо общо с темата" тя е за алфа аз пиша за нея,на тебе ако не оттърва...

Ами ето това да го беше написал, като коментар защо не ти харесва, а не отговори от типа "това коли ли са". Не съм казал никъде, че не трябва да пишеш в темата.

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Съб 17 май 2008 15:22

sick_fuck написа:
stanev11 написа:страхотна машина,има си двигател от ферари и приличен дизайн,абе алфа,правят спортни коли от почти 100г

То тва тяхното коли ли са :lol:

spam
като гледам колегата едва ли е карал повече от една кола и то с наблюдател - учебната

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Съб 17 май 2008 15:34

iceto написа:
sick_fuck написа:
stanev11 написа:страхотна машина,има си двигател от ферари и приличен дизайн,абе алфа,правят спортни коли от почти 100г

spam
като гледам колегата едва ли е карал повече от една кола и то с наблюдател - учебната

Стига сега, не е нужно да се заяждаме и да се караме! :beer

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Съб 17 май 2008 16:13

iceto написа:
sick_fuck написа:

spam

Не ве аз съм на 13 имам балканче тати тея дни ше ми маха помощните и ше моа да карам сам :yeaha:
Виж ся аз казах че нямам алфа,карал съм,но говоря от гледна точка на поддръжка и това което съм видял.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”