май щяха да ми "тупнат" колата
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
май щяха да ми "тупнат" колата
значи прибирам се преди малко от кино с моита приятелка с нейната кола и пред нас едно одарено сиво корадо и гледам,че спира срещо моето,сивото корадо беше доста очукано,счупен фар ,смачкан калник,смачкана врата и заден панел,до като седим и си лафим в колата до онова корадо спира едно ауди 80 и пича от Корадото отиде при тях и почна да сочи мойта кола и седят и я гледат доста подозрително от отсрешната страна на улицата,и аз чесно да си кажа с тези каржби кадето гледам че стават в форума се пртесних,слезнах от колата на приятелката ми и минах от другата страна на улицата уш до денонощното и им запомних номерата на колите после реших че все пак не ми се рискува да ми осакатят колата качих се до нас и взех ключовете да я закарам в къщата на мойта мацка ,и в момента в който тръгнах ония пич се затича и ме спря и почна да ме разпитва за части дали мога да му намеря и тн.аз му казах ,че не е проблем и така разменихме си телефоните и така.Обаче се чудя дали не се стреснаха понеже ме видяха ,че им огледах колите и за тва да е дошъл при мен да замаже положението или кво ,иначе онзи не беше нищо особенно щех да го скършим като солета.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
ако ше тупкат толко демонстативно няма да оглеждат колега
не се притеснявай
не се притеснявай

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...