Автостоп

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Вто 05 дек 2006 22:11

Леле мале за стоп ако почна да говоря ще задръстя темата. 4-ри години почти всеки петък съм се пребирал на стоп. Само при прасета не съм се возил. Визил съм се в лекотоварно камионче с билярдна маса отзад, и съответно бяхме 2-3 ма приятели и аз бях при масата, и естесвено неможахме да пернем една игрица щото още преди да се бие първия удар топките щяха да са се прибрали.
Возил съм се и при пиян полицай във върла зима и поледица с 8-ца москвич.
Возил съм се и в Понтиак и в Ягуар..............
Един от важните моменти в патуването на стоп ми е, че при такова патуване се влюбих в Голф 3 - е това беше 199.. и не помня коя година ама....
п.с. А най-страшното патуване на стоп беше в един от новите москвичи.Пича нямаше чистачки а валеше доста силен дъжд.И за да може да вижда натискаше газта до ламарините и от течението се поизчистваше стъклото и така около 80 км.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Вто 05 дек 2006 22:30

оо аз обожавам да пътувам на стоп, какво ли не съм стопирал, от трабанче до краз имаше даже и един комбайн на един джулай :), последния стоп най съм го запомнил, беше преди 3 години на ахтопол, решевам да ида до созопол да видя едни приятели, и стопирам аз, спира ми първата кола която минава - кадет комби дърт на библия, чичкото ме пита имаш ли книжка, казах му че не е в мен, той вика няма значение ти ще караш, той нямал докименти пък и бил пил цяла нощ, е стихнахме до царево и там два дни дегустирахме какво вино и ракия има той и съседите му :)
а кадета нямаше спирачки как съм карал из завоите не истина

Потребителски аватар
orelko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orelko » Сря 11 юни 2008 0:41

Един катаджия спира кола, заради превишена скорост. Доближава се до колата, какво да види - зад волана куче. Обърнал се към човека на съседната седалка и го питал:
- Ти луд ли си, бе ?! Да даваш на кучето си да ти кара колата ?!?!
- Тя да не е моя, бе.. Аз се качих на автостоп!

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 11 юни 2008 6:59

Има една специално направена песен по тоя случай :

Доктора и попа - Руски самосвал :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”