Годност на бензина

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Сря 11 юни 2008 16:08

Smoke написа:...идеята на темата ми беше ... слухове и т.н. кой каквото имал да пише....
а колкото до добавката би ли обяснил защо да има отрецателен ефект?

Да, освен слухове и градски митове и легенди друго няма да има (докато не се намесят yossarian и VW_fenka, както и други химици) в темата.
За добавката - ами те са толкова много - сподели каква имаш намерение да ползваш, за какво.
Местя темата в ОФФ - не мисля че засяга с нещо конкретно VW.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 11 юни 2008 16:12

ами и в ОФФ да е стига да се изпише нещо полезно което да ме обогати от към обща култура :roll:
ами като добавка мисля да взема СТП примерно или РЕДЕКС...
за почистване на инжектори (колко ги чисти не знам)
чувал съм само че при предозиране може да има обратен ефект....
а за положителен.... сипвал съм и преди добавка ама ефект не знам имаше ли .... то няма да стане самолет де ама дали предотвратява подпушване на дюзи е друга бира

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 11 юни 2008 19:12

i.e.i написа:
Marto0 написа:Досега не съм чувал. Когато е в резервоара, а той е затворен, предполагам, че би трябвало да изкара доста повече от месец.

Дори години.Който е ходил в казармата знае.

В казармата сме наливали бензин и нафта на машините застоял във варелите с години . Първата зима дори поради скъсан далекопровод на една вишка запалих агрегата с 5 годишен бензин :lol: доста мъка видях докато тръгне , но като запали пуши 2-3 мин докато загрее и 30 часа не е спирал . Преполагам бензина ако има контакт с гумени материали те ще се поразтворят и от тях ще се отделят вещества които ще спомогнат за развалянето на бензина.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”