кой нож е по красив
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
кой нож е по красив
Кой нож е по красив? Става въпрос за широк нож, чисто гладък или този с дупката. Ще си купувам и не мога да преценя(по склонен съм за този с дупката), а в магазина има този без. За по добра разбираемост слагам две снимки. Ще си купувам горе посоченият артикул, който в Пловдив струва 44лв. (целият, нов). Ако някой го интересува ще му кажа на лс. за да няма реклами. Само една снимка намерих с "дупката", един час се ровя и не намерих другият вариант, утре като намеря ще кача. Моля за вашето мнение. Ако някой има снимки с другият нож моля да качи за да се види нагледно. Благодаря на този който качи.

- armario
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leido написа:Дашо написа:Brembo написа:И според мен е по-добреmr_bush написа:+1 за ножа с дупките
Ако ножа с дупките е ножа от ГТи-аз съм за него
Да, става въпрос за нож от гти.
Ами колега, то швабата си го е измислил с "дупка", не за красота, а за да засмуква въздух оттам. Виж и при Пасатите е така...а като се замисля, не само при тях.

- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
armario написа:leido написа:Дашо написа:Brembo написа:И според мен е по-добреmr_bush написа:+1 за ножа с дупките
Ако ножа с дупките е ножа от ГТи-аз съм за него
Да, става въпрос за нож от гти.
Ами колега, то швабата си го е измислил с "дупка", не за красота, а за да засмуква въздух оттам. Виж и при Пасатите е така...а като се замисля, не само при тях.
даваи смело и безотговорно

- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Да поясня малко. Аз съм с тесният нож, нищо че колата е гти, но ще си купувам широк нож. Първият път като ходих до магазина ми предложиха широк нож без дупка(чисто гладък) а вторият път като отидох да го купувам ми предложиха широк нож с така наречената дупка (още едно пояснение, това не е дупка а вдлъбнатина и от там не преминава въздух). Просто питам кой от двата широки ножове харесвате повече гладкият или този с така наречената дупка която всъщност не е дупка. Не става въпрос за гладкият тесен нож без дупка.
На мен ми харсва повече този с "дупката", но искам вашето мнение, за да разбера кое е по вървежно, и с кое колата ще изглежда по добре.

На мен ми харсва повече този с "дупката", но искам вашето мнение, за да разбера кое е по вървежно, и с кое колата ще изглежда по добре.

- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”