обезщетение от каско?
обезщетение от каско?
кой е имал вземане-даване със застрахователите,интересува ме ако една част да речем преден ляв фар е описан за подмяна на колко го оценяват?нов,с овехтяване или втора ръка?ето първоначалният списък на частите,предстои ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН втори оглед на повредените части след демонтаж, които са под капака,най-вероятно повреден дехидратор за климата и доста от инсталацията за фарове,халогенни и т.н,също и радиатор и доста от мъркучите,мисля че и скоростите са повредени(не се включва задна) има и други неща.ако има някой запознат да ми каже на каква цена горе-долу ще бъдат оценени посочените части??предварително благодаря
,не можах да кача копие от огледа(текстов документ )затова ще ги напиша!!! облицовка з.бр. 1 степен-боя;калник з л. 1 ст. боя; панел под стоп ляв 1 ст. боя;преден капак 1 ст. боя;калник преден ляв"п" боя(това "П" не го знам какво означава)вежда pvc-пр.л.калник 1ст. "мат"(това също не го знам);облицовка предна броня "п" боя;фар ляв "п";мигачи и фарове за мъгла-леви и десни "п";основа предна броня "п";предна решетка "П";панел под фаровете цял"п" боя;рамка радиатор "п";основа преден калник ляв 3 степен боя;рог преден ляв 2 степен боя;рог преден десен 1 ст. боя;ключалка преден капак ремонт 1 ст.;подкалник преден ляв "п";резервоар стъклоумивател-ремонт 1степен
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
колега,
работя в магазин за американски авточасти, и до колкото са идвали клиенти при мен за пред застрахователи съм им издравал Проформа Фактура за частите които са им нужни и със нея отиват при застрахователите. Така че разходи се до някоя фирма и ги накарай да ти дадат проформа със цените и я носи на застрахователите преди 2-рия оглед. Мисля, че така ще стане да ти ги платят за нови. УСПЕХ!
работя в магазин за американски авточасти, и до колкото са идвали клиенти при мен за пред застрахователи съм им издравал Проформа Фактура за частите които са им нужни и със нея отиват при застрахователите. Така че разходи се до някоя фирма и ги накарай да ти дадат проформа със цените и я носи на застрахователите преди 2-рия оглед. Мисля, че така ще стане да ти ги платят за нови. УСПЕХ!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”